• 10-02-2020, 19:27:34
    #19
    MHRS ile 182 ayni sistem uzerinden calisiyor. İnternette bulamadiginiz randevu icin aramaniz bir sey kazandirmaz.

    Rezillik randevu sisteminde degil, basi agriyinca aile hekimi yerine direk doktora giden vatandasta.

    Gecmis olsun.
  • 10-02-2020, 19:32:36
    #20
    ZippoTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gözü kızarsa randevu alan tipler var o yüzden randevu bulmak imkansız büyük şehirlerde..
    Gozu kizardi diye hastaneye gitmeyecekse her ay niye SGK primi oduyor?
  • 10-02-2020, 19:35:57
    #21
    Şimdi yazsam bazı insanlar eski yeni muhabbeti yapacak. Sonra her türlü kendilerince haklı şeyler yazacaklar.

    Geçen hafta gözüm kaşındı derken göz kapaklarını açıp kapatırken birşeyler batıyor gibi hissi verdi. Neyse ertesi gün acile gittim.
    Doktor beyi yarım saat bekledik beyfendi yemeğe gitmiş. Orada ki çalışanlara soruyorum bir tane mi doktor var? Acilde insan bekletilmez diye? Ama dinleyen kim.?

    Travma bölümüne yolladılar. Oraya gittim gözümü yıkadılar.
    - doktor birşey yazdı mi?
    - hayır yazmadı.

    Neyse gözü yıkadılar bende eve geldim.
    Gece yine sıkıntı olmaya başladı gözüm.

    Sabah gittim hastaneye randevu yok birşey yok. Çalışanlara danışmanlara soruyorum beyfendi randevu yok.
    -Ekardeşim MHRS yi arıyorum 15 gün sonrasına randevu veriyor?
    -Yapacak birşey yok beyfendi.

    Gittim üst yetkililer ile görüşmeye anlattım durumu gözüm de sulanıyor. Adam diyor beyfendi yoğunluk var.
    gözüm sulanıyor
    Sonra bir hemşire geldi dedi gel benimle. Gittik danışmana aradı bir doktoru saat 9 da bana bir sıra verdi danışman saat 12 ye kadar bekledik hastanede. Gelen geçen giriyor.


    Yani eskiden hastaneye annem götürdüğün de öğlen işimizi halledip eve gidiyorduk yesil kart ile.

    Paranız var ise her hizmet kapınız da. Herşeyi halledersiniz.
  • 10-02-2020, 19:41:31
    #22
    182 yi beklemenize gerek yok gidip muayene olabilirsiniz.
  • 10-02-2020, 20:55:34
    #23
    R10 Sigortacısı
    YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gozu kizardi diye hastaneye gitmeyecekse her ay niye SGK primi oduyor?
    Yüreğine sağlık.....
  • 11-02-2020, 02:19:07
    #24
    zeromedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 çocuğumun göz muayenesi için MHRS üzerinden randevu alayım dedim bir türlü randevu bulamadım en son 182'yi aradım Ankara'da ki tüm hastanelerde 26 Şubat'a kadar Göz Bölümü randevularının dolu olduğunu söyledi. Eski çalıştığım kurum tüm çalışanlarına ve ailelerine TSS imkanı sağladığı için hep özele götürüyorduk oldukça rahattı. İşten ayrılınca özellikle sağlık konusunda baya sıkıntı çekeceğiz gibi görünüyor Sadece eşime ve çocuklara TSS yaptırayım dedim yıllık 4000 TL civarı rakam çıkıyor
    Hocam geçici çözüm olarak Kırıkkale ye gidebilirsiniz, 1 saat. Kırıkkale'deki hastanelerden hızlıca randevu alıp muayene olabilirsiniz.
  • 11-02-2020, 09:43:20
    #25
    Abi valla istsnbulda aynı durumda. 2 aydır diş randevusu aldım gittim valla 30 dak bekledim 5 dak baktı bu cerrahi müdahale dedi kaçtı gitti.

    Dün artık dayanamadım ağrıya 100 liraya çektirdim hiç cerrahi filan da demediler.

    Niye böyle ya onu anlamıyorum
  • 11-02-2020, 10:49:10
    #26
    Randevu işi birazda şans işi. Geçenlerde diş hastanesine randevu alayım dedim, pazar günü aradım pazartesi günü saat 9'da randevu verdiler.
    Aynı şekilde kulak burun boğaza randevu alayım dedim, 15 günlük periyot dolu olduğu için randevu veremediler saat 16'da arayın dediler.
  • 11-02-2020, 13:37:39
    #27
    Arkadaşlar yapmayın sağlıkta sıra bekleme kuyruk bekleme çilesi bitti !...