• 20-08-2008, 12:19:59
    #1
    Alıntı
    2008 - 4 ulkenin 4 devlet baskanina suikast girisiminde bulunulacak ve bu 3.dunya savasinin baslama nedenlerinden biri olacak. dunyada surekli kargasalar yasanacak.
    2010 - 3.dunya savasi kasim 2010 da baslayacak ve ekim 2014 yilina kadar surecek.
    2011 - Radyoaktif dalgalarinin yogunlasmasi yuzunden hayvanlar ve bitkiler yok olma noktasina gelecek. Musluman ulkeler kimyasal savas ile avrupalilari yok edecek.
    2014 - insanligin yarisi deri ve diger organlarin kanser hastaligi ile bogusacak.
    2016 - avrupa nufusu yari yariya azalacak.
    2018 - dunyanin yeni hakimi Cin'e gececek ve ekonomik olarak Cin cok guclenecek.
    2023 - dunyanin yorungesinde hafif bir degisiklik olacak.
    2025 - avrupa da nufus daha da azalacak.
    2028 - tukenen petrol ve diger yeralti kaynaklarinin yerine yeni bir enerji kaynagi bulunacak.
    2043 - Musluman bir devlet yeniden avrupanin tek hukumdari olacak.
    2046 - tedavi edilmeyecek organ kalmayacak. gelistirilern yeni buluslarla hatali, hastalikli organin yerine yenisi (birebir) yeniden yapilacak.
    2076 - butun dunyada "sinifsiz" komunizm sistemi yerlesecek
    2084 - tabiat kendini yenileyecek
    2088 - butun hastaliklar bir kac saniyede tedavi edilecek.
    2097 - cabuk yaslanmanin onune gecilecek.
    .
    .
    .
    2167 - yeni bir din
    2299 - fransiz partizanlar islam dinine karsi ayaklanacaklar.
    2304 - ay'in sirri (gizemi cozulecek)
    3797 - конец света - end of the world - dunyanin sonu... baska bir gezegende insan yapimi yeni bir hayat baslayacak.
    Vangelia Pandeva Dimitrova - (30.01.1911 - 11.08.1996) Baba Vanga
    Donemin, Osmanli Imparatorlugu altinda olan Bulgaristan'da (simdiki konumu ile Makedonya Cumhuriyeti) 30 ocak 1911 de dogdu. 13 yasinda yagmur seline kapilip toprak altinda kaldi ve iki gozu de iltihaplanip kapandi. yani tamamen gorme engelli. gelecegi goruyor fakat kaderi degistiremiyor. Dokundugu herhangi bir nesneyi butun ayrintilariyla tarif edebiliyor, bastigi toprakta yillar once ne olaylar gectigini bilebiliyordu.

    turkce kaynak : http://epik.8m.com/kehanet/madyum.htm
    Cocuklugundan beri yaptigi kehanetlerle cevresinde taninan Vanga Dimitrova'nin nami arttikca devletin gercek bir kurumu olarak calismaya baslamistir. Sofya Parapsisizm ve Telkin bilim Kurumu'nda Vanga Dimitrova ile gorusmek isteyenlerin randevulari ayarlanir, sorulan sorular, yapilan aciklamalar ve kehanetler dosyalanmaktadir. Gorusme ucretleri toplanarak parapsikolojik arastirmalari destekleyen devlet butcesine gider. Dimitrova ise devletten aylik maas almaktadir.
    1996 yilindan bu yana resmi bir devlet memuru olarak kehanetleri bulunan Dimitrova'nin kehanetlerinin % 80'inin dogru ciktigi saptanmistir. Bu kehanetlerini nasil gerceklestirdigine yonelik calismalar da yilardir devam etmektedir. Kehanette bulunurken etrafinda olusan enerji alanlari, kehanetlerle oteki duyular disi idrak yetenekleri arasindaki iliski, beyninin diger insanlardan farkli calisip calismadigi ve psikolojik durumu surekli inceleme altindadir. Ancak butun bu calismalar belirli bir olgunluga ulasmadigi gerekcesiyle henuz aciklanmamistir.
    1989 yilinda bir rus tv'sine yaptigi konusmada; "iki celik kus, kulelere carpacak gokyuzu aydinlanacak" (11 eylul 2001 saldirisini) ve "Kursk su altinda kalacak ve butun dunya arkasindan aglayacaktir" (1995'de yapilan ve 2000 yilinda batarak 118 rus askerine mezar olan denizalti) diye kehanetlerde bulunmustur. 1940-1945 yillari arasinda da (ki daha ikinci dunya savasi yeni bitmistir) bugunleri anlatan bir kehanetde bulunmustur ki vay halimize...! asagida oldukca ilginc aciklamalari bulunan Baba Vanga'nin kehanetlerinin bazilarinin dogru ciktigini kabul edersek ...!?
    isin en aci tarafi da gunumuzde bile devletlerin bu tur kahinlerden, surekli -ama dogru ama yalan- bilgi almasi.

  • 20-08-2008, 13:59:42
    #2
    ben kehanetcilere inanmam zaten kimse gelecekten haber veremiyecegine inandıgım icin. Üstte yazanlar bazılarına teknolojinin gelişmesi vs.. dense de heleki

    2167 - yeni bir din

    demesine inananların müslümanlığından süphe ederim çünkü müslümanlıkta İslam son din ve Hz. Muhammed (SAV) son peygamberdir.
  • 20-08-2008, 14:25:56
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Alıntı
    2043 - Musluman bir devlet yeniden avrupanin tek hukumdari olacak.
    işte bu devlet biziz
  • 20-08-2008, 15:48:28
    #4
    El-Turko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben kehanetcilere inanmam zaten kimse gelecekten haber veremiyecegine inandıgım icin.
    aynı görüşü paylaşıyorum.
  • 20-08-2008, 16:31:05
    #5
    Üyeliği durduruldu
    bilgiliweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    işte bu devlet biziz

    buna inanıyorsan eğer ilerliyen kahanetlere bakıp bizim olmadığımızı anlarsın,

    nufus azalıcak diyor bizim olduğumuz yerde nasıl nufus azalsın ki..
  • 01-01-2011, 13:56:46
    #6
    Üyeliği durduruldu
    https://www.r10.net/off-topic/627452-...ehanetler.html

    Yıl 2011 - savaş nerede vangelia efendii
  • 01-01-2011, 14:04:32
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Alıntı
    3797 - конец света - end of the world - dunyanin sonu... baska bir gezegende insan yapimi yeni bir hayat baslayacak.
    dünyanın sonu için 2012'yi bekliyoruz. bu amca epey uzağa gitmiş.

    ayrıca dünyanın sonu deyince sanki kainat yerinde kalacakmış gibi bir hava estirmiş adam. artı millet kıyamete ne kadar meraklı yahu. sanki kıyamet için hazırlığını yapmış, görülecek hesaplarını görmüş, borçlarını ödemiş, herkesi memnun etmiş gibi; millette bir kıyamet merakı var nedense. herhalde kıyameti çocuk oyunu falan sanıyorlar...
  • 01-01-2011, 14:19:24
    #8
    Alıntı
    2167 - yeni bir din
    Bana hiç aklı selim birşeymiş gibi gelmiyor buradaki açıklamalar
  • 01-01-2011, 14:33:56
    #9
    insan yapımı bi gezegen mi bu amca çok içmiş