• 18-10-2019, 23:40:24
    #1
    Bu videodan çok rahatsızım. Resmen ülkemiz ile dalga geçiliyor. Kim bilir diğer ülkeler hakkımızda neler düşünüyordur. Ateşkes yaptığımız için diğer ülkelerin gözünde resmen "teröristler ile pazarlığa oturdular" cümlesini kafamıza vururlar artık. Peki ya onca şehitlerimizin, masum sivillerin günahı neydi?
    Suriyeliler topraklarını bırakıp kaçtılar turkiyeye resmen bedava yaşıyorlar. Benim Mehmetçiğim orda onların huzuru için savaşıyor, şehit düşüyor. ALLAH TÜM MEHMETCIKLERI KORUSUN..

    https://youtu.be/gsh7JJAxFO0


    Not: Kendi içimdekileri döktüm, siyaset olarak algılamayın. Eleştiri yapacaklar az ötede oynasın.
  • 18-10-2019, 23:42:19
    #2
    Trump a cok takilma kafa yapiyor bu adam .
  • 18-10-2019, 23:42:59
    #3
    Ülkemizi çok küçük görüyorlar halbuki eski Türkiye yok artık bunu hala kabullenemiyorlar . Zamanında bulunan çok büyük bir kuyruk acıları mevcut hocam taa osmanlı zamanından beri bizden korkarlar gazabımızdan korkarlar tek yapacakları şey laftır. Türklerle savaşılmayacağını çok iyi biliyorlar. Bizim artık söylediklerimizde ne kadar ciddi olduğumuzu anlayacak hepsi birer birer .
  • 18-10-2019, 23:45:32
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Neyle cevap vereceksin?
    Üretim yok, teknoloji yok.
    Tarım yok, silah olarak kullanabileceğin bir şey yok.
    Daha ne diyeyim.
  • 18-10-2019, 23:46:32
    #5
    zengin dangalağın teki. ceremesini biz çekiyoruz.
  • 18-10-2019, 23:47:18
    #6
    Kimsenin ateşkes yaptığı yok. Tsk ilerlemeye zaten devam edecek. Sarı kafanın çıkıp da Türkiye'ye boyun eğdik demesini beklemiyorsunuz herhalde. Türkiye istediklerini aldı almaya da devam ediyor. Az sabredin. Satranç iki hamle ile bitmez, taşlar masadayken oyun devam eder. Devletler arasındaki bazı şeyler gösterilmez dile getirilmez. Doları öyle yaparım böyle yaparım zırvalıkları da bitti boş boş konuşuyor.

    Hani maymun ve aslan hikayesi var ya "yiyorum içiyorum boş boş konuşuyorum" o hesap.
  • 18-10-2019, 23:51:07
    #7
    yok arkadaşlar bunlar bize hakaret edip küçük görmüyorlar hatta it gibi korkuyorlar.

    bu sebeple rahat olup yatmaya devam edebiliriz.
  • 18-10-2019, 23:54:31
    #8
    Sadece muhalif olmak için yorum yapanlar var. Ne yapılırsa yapılsın karşıyımcılar. Türkiye bu harekatı neden başlattı. Fırat'ın doğusunda bir güvenli bölge oluşturmak. İstediğini aldı mı. Evet. Hemde fazla şehidimiz olmadan masada aldı istediğini. Harekat devam etseydi ve daha derinlere inildikçe şehit sayımız artacaktı. Boşuna şehit verildi diye laf salatası yapanlar olmuş. Bu ülkede hiçbir zaman boşuna şehit verilmez. Şehitlerimiz vatanını koruma için canlarını feda ediyorlar. Suriye'deki operasyonlar olmasaydı teröristlerle komşu olacaktık neredeyse. Sizler, bizler veya batıda oturanlar doğuda oturanlara nazaran daha rahatız bu konuda. Şanlıurfa'da Mardinde, Akçakale'de sınırın dibinde oturan Türk vatandaşlarının kafasına hergün havan mermisi yağıyor. Onları korumak bu devletin görevi. O yüzden de bu operasyonlar şart.
  • 18-10-2019, 23:55:32
    #9
    Novi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neyle cevap vereceksin?
    Üretim yok, teknoloji yok.
    Tarım yok, silah olarak kullanabileceğin bir şey yok.
    Daha ne diyeyim.
    Suriye temizliğinde kullanılan silahları kim üretti sanıyorsunuz. Göktürk2 fırlatıldığında Odtü eylem yapıyordu şimdi o uydu istihbarat yapıyor, dünyanın 4 siha üreten ülkelerinden biriyiz, hani mke başkanın satmaya çalıştığı silah projeleri hayate geçti. Savunma sanayimiz inanılmaz gelişmeye devam ediyor. Taktınız kafayı samana. Teknolojinin olmadığını nereden çıkarıyorsunuz. Bu ülkeye bir faydası olmamış bugüne kadar boş boş konuşmaktan öteye gitmemiş insanlar bugün o yok bu yok zırvalıklarına girişiyorlar.

    Bugün yoksa bu geçmişin suçu değil mi. Anıtkabirin ipini bile ithal ediyorduk el insaf arkadaşım.

    Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun sessizce izleyeceğiz ve Reis'in icraatlarını izleyeceğiz.