Merhabalar,
Bayram günü oğluma dikkatsizliğimiz sonucu araba çarpmıştı. Bunu belirten birde konu açmıştım durum hakkında bilgi istemiş ve dualarınızı eksik etmemiştiniz. Serkan Abimiz Allah razı olsun sabahlara kadar Kuran-ı Kerim okudu bizim için telefonda. İzmir dokuz eylül üniversitesi hastanesine sevkimiz gerçekleşti. Bir kaç saat sonra doku nakli için ameliyata girecek oğlum. Ben oğlumun yanına izmire gidemedim. İstanbul'da bekliyorum maalesef. Araç sürücüsünü gözüm döndü nasıl darp ettim bilmiyorum. Kaburgasında çatlak ve bacağında kırık tanılarıyla hastaneden rapor alıp tarafımdan şikayetçi olmuş. Hakkımda bir karar çıkartıldı. Oğlum yanıma geldikten sonra inşallah onuda halledeceğim.
Şu an durum bundan ibaret, ameliyata saatler kaldı. gözüme ne uyku giriyor, ne umudum bitiyor.
Hepinize özellikle serkan abi sana canı gönülden teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin, ve lütfen bir hayır duası edin.
Çok şükür
19
●561
- 19-08-2019, 04:34:32Allahım yardımcın olsun abim. Allah duaları eşitendir. Duanı / şükür namazını / İyilerden dua almayı esirgeme düzelecektir.
- 19-08-2019, 04:36:12Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum hocam. Oğlunuzu size bağışlasın.
- 19-08-2019, 04:39:13Üyeliği durduruldu@NobraN; kesinlikle kasıtlı yapmadım. Her şey o dakika içerisinde oldu bitti hafızamda yok o an kendime geldiğimde tanımadığım birisi beni tokatlıyordu kendine gel diye.NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tarif edemeyeceğim çok garip bir duygu. sanki silinmiş gibi hafızamdan - 19-08-2019, 04:42:25Anladım hocam , tekrardan çok geçmiş olsun. Umarım 2 tarafta bir an önce iyileşir , sağlığına tamamen kavuşur.Mahien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
