Ne üretirsek kazanırız?
36
●1.872
- 19-07-2019, 22:49:05Bahçeniz ve tavuk beslemek için alanınız varsa ve doğal köy yumurtası olarak da bunu satabilirseniz bence mantıklı tabi çok tavuk besleyerek değil acemiyseniz zorlar çok beslemek hasıl denilen şeyi yaparak 1kg buğdayı 4-8kg arasına dönüştürebilirsiniz allan nasip ederse mal mülk sahibi olunca severek hobi amaçlı çok beslicem 😊
- 20-07-2019, 09:48:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.valla bana ortak olacak bir yazılımcı, tasarımcı ve reklamcı arkadaş bulursam güzel bir ekip kurup projeyi yapmak isterimAlmedYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-07-2019, 16:08:21Hocam bana sorarsanız ne üretirsek diye sormak yerine üretmek lazım. Nasıl yani? Evinin önünde ağaç mı var üret. Bilgisayarın mı var üret. Makale mi yazabiliyorsun üret. Kod mu yazabiliyorsun üret. Grafik mi tasarlayabiliyorsun üret. Video mu hazırlayabiliyorsun üret. Fotoğraf makinen mi var üret. Dilin çok mu iyi pazarla. İyi bir sporcumusun spor yap. İyi bir öğrencimisin ders çalış. Bunu milyonlarca üretebilirim. Şuanda bu konuyu açtığınız bilgisayarda yapabiliceklerinizin sınırı yok. Üretmeden sadece şunu üretirsem aylık x lira kazanırım gibi hesaplar yapmaya başlarsanız hiç üretmeyin daha iyi, Kola'yı üretenler tahmin mi ediyordu. Telefon üretildiğinde biliniyormuydu? Google'a telefon nasıl üretilir diyerek mi ürettiler bunu. Microsoft yazılım yazarken hazır piyasa mı vardı? Neyi üretebiliyorsanız bolca üretin. Sadece üretin. Fikir mi üretebiliyorsunuz üretin.
- 20-07-2019, 17:11:25android gibi ios gibi yazılım geliştirerek sağlam paralar kazanılabilir hocam
- 20-07-2019, 17:14:54Ne üretirsek kazanabiliriz sorusunu kişiler değil kurumlar veya devletler sorabilir. Bence kişilerin sorması gereken "ne üretebilirim?" sorusudur. Kendi becerilerinizi göz önünde bulundurarak ve başka hangi becerileri edinerek neler üretebilirim ve bu ürettiklerimden ben ve ülkem ne kazanır diye düşünmek daha yerinde olur diye düşünüyorum.
AlmedYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle