• 25-07-2008, 10:16:50
    #10
    Tamamdır, anladım. İçimde bi' sıkıntı var, bugün hakkımda kötü şeyler olacak ama...
  • 25-07-2008, 10:18:46
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    RDY_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Koskoca yılların emek servisini nasılda karalıyorsunuz
    amacın reklam mı?
    siteye baktında mı konuşuyorsun ?
    yoksa sallıyor musun =?
    siteye bakmaya bırak ,adrese bak bari.
  • 25-07-2008, 10:20:49
    #12
    Uzatmayın arkadaşlar artık konuyu sanırım uykusuzlukda olsa gerek açmış konuyu arkadaş yeterlidir kimin ne olduğu bilen biliyodur zaten konuyu kişisel polemiklere çevirmeyelim. kolay gelsin
  • 25-07-2008, 10:23:19
    #13
    Mjturkiye.net normal de de koskoca mjturkiye smf kullanır olmuş? ne var smf de çokmu kötü?
  • 25-07-2008, 10:24:59
    #14
    KenaNeoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    siteye baktında mı konuşuyorsun ?
    yoksa sallıyor musun =?
    siteye bakmaya bırak ,adrese bak bari.
    kardeşim sen şaka mısın ?
    MJTURKIYE'nin asıl adresi mjturkiye.net tir. org değil.
  • 25-07-2008, 10:27:31
    #15
    RDY_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kardeşim sen şaka mısın ?
    MJTURKIYE'nin asıl adresi mjturkiye.net tir. org değil.
    Allah Allah.
    Komedi yahu.Biz ne diyoruz.
    Madem yukarıdaki adresin gerçek adres olmadığını biliyorsun neden o siteye yılların emekcisi diyorsun.Ne emeği var o sitenin.Hep r10 dan almışlar konuyu.
    Daha ne yazdığını bilmiyorsun,bir de şaka mısın diye saçma sapan mesaj yazıyorsun.
  • 25-07-2008, 10:33:55
    #16
    KenaNeoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah Allah.
    Komedi yahu.Biz ne diyoruz.
    Madem yukarıdaki adresin gerçek adres olmadığını biliyorsun neden o siteye yılların emekcisi diyorsun.Ne emeği var o sitenin.Hep r10 dan almışlar konuyu.
    Daha ne yazdığını bilmiyorsun,bir de şaka mısın diye saçma sapan mesaj yazıyorsun.
    yılların emekçisi dediğim net adresidir
    sen daha yorum yazdığın konuyu bilmeden konuşuyorsun.
    git bi yüzünü yıka.
  • 25-07-2008, 10:42:11
    #17
    RDY_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yılların emekçisi dediğim net adresidir
    sen daha yorum yazdığın konuyu bilmeden konuşuyorsun.
    git bi yüzünü yıka.
    Komedisin herhalde
    Konu .org uzantılı domain için açılmış.Bİ kaç kişi mesaj olarak net i yazmış.Herkes .org uzantılı olan siteyi konuşuyor.Sen çıktın aradan net de net diye.
    Neyse anlamıyorsun.
  • 25-07-2008, 10:44:21
    #18
    Üyeliği durduruldu
    RDY_tr doğru söylüyor aslı mjturkiye.net tir .org baktığınızda zaten amarica local. Benim bildiğim mj nin Türkiye de kendi dc si var ve bu domain yeni (bu sene) kaydedilmiş
    Alıntı
    Created: 2008-01-07
    Expires: 2009-01-07
    Orginal mj nınde durumu pek iç açıcı değil. Kurucuları içinde anlaşmazlık çıkınca cmsturk.net kuruldu daha sonra mj sandbox girdi falan filan son günlerdede yenileme yapıyorlardı şimdi kapalı