Evlenicem 75 bin tl borç lazım
126
●4.976
- 19-02-2019, 09:44:35delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav ona lafımız yok da aradaki yaş farkından ötürü bizim nesille sizin nesil arasında fark var diye düşünüyorum hocam
)
şimdi kendisi de borçla yapıyor eğer anadan babadan yoksa, senden de aynısını bekliyor haliyle
)
- 19-02-2019, 09:53:20Bende yakında evleneceğim. Nişanda yaptık ama şuana kadarki masraflar ve geri kalan masraflar epey pahalı. Gereksiz bir çok adet var. Evlenene kadar o kadar para harcayacağıma, önce evlenip o kadar masrafı kendi evim için yapsam daha iyi olurdu. Böyle gelmiş böyle gider. Yapacak bir şey yok ama ailesinden yardım almadan ortalama bir insanın evlenmesi hakikaten çok zor. Kredi çekmekten başka çare yok ama kredi faizleri de inanılmaz derecede yüksek. Adeta 1 verip 2 geri alıyorlar. Allah evlenenlerin yardımcısı olsun.
- 19-02-2019, 09:56:40
- 19-02-2019, 10:04:0850-100-200 bin nedir ya..
evlenmeden önce Erkedğin halletmesi gereken şeyler zaten bunlar. kuru kuruya haydi kredi çekelim evlenelim olur mu. hadi takıları anne-baba taksın... diğer masrafları siz evlenmeden önce ayarlamanız lazım.
1 sene gec evlenin o kadar borca gırmeyın. - 19-02-2019, 10:19:54aşırı gereksiz masraflar var maalesef milletimiz tv ve internetin hayatımıza gelmesiyle hiç bilmedikleri şeyleri 20 yılda asırlardır süregelen adetmiş gibi yaşamaya çalışıyor
bknz: balayı, tektaş ve abartılmış diğerleri
ne kadar az borçla evlenirseniz o kadar mutlu olursunuz
mutluluğu gelinliğinin püskülleri ile doğru oranda tutan bir eş zaten kimseyi mutlu edemez
Burma bilezikler listede eksik 
