Bekçiler
76
●2.877
- 12-10-2018, 00:44:16Dostum ne kullanıyorsun fazlası ile merak ettim? Adı üstünde bekçi Gbt kontrol yetkisi var isterse sana yapar, isterse bana yapar.
- 12-10-2018, 00:45:39Bekçiler asayişe bağlıdır. Görev yaptıkları saatler içerisinde devriye güzergahında şüphelendikleri herşeyi denetlemek sorgulamak görevleri. Memnun olmanız gerekir. Karşınızdaki kişi görevini yapmış. Başkaları yapmıyor diye bu karşınızdaki kişinin de kötü bir şey yaptığı anlamına gelmiyor. Devriye saati içinde şüphelenendiyse gbt bakar, isterse karakol ekibine anons geçer karakolada götürür.
- 12-10-2018, 00:49:06Üyeliği durdurulduwpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerede terör devleti kurulmuş? Salim Müslim nerede kırmızı halı ile karşılanmış? Bekçi seni durdurdu diye hemen ot at izi kalsına mı dönüyorsun? Tipini beğenmemiş gbt bakmış, şeklini şemalini beğenmemiş şüphelenmiş gbt bakmış. Bu mu zoruna giden? - 12-10-2018, 00:52:11MisafirBen kızıyorum hocam.Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenlik sınırdan başlar ben bu ülkenin vatandaşı olarak bunu görüyorum GBT sorgusu bahane emniyet güçleri bunu yapar yeni yeni bekçiler çıktı eskiden yoktu benim anlatmak istediğimi anlayan anlar burada başkentin göbeğinde bunu yapacağınıza gidin Suriyedeki teroristleri temizlemeyi.bakin ileride ciddi derecede tehdit olusturacaklar.
Ben vatanıma milletimi seven bir insanım ama bu personellerin yeri yanlış Suriyedeki teröristleri temizlememiz gerek. - 12-10-2018, 00:55:14bundan bir kaç yıl önceye kadar neredeyse her ay Ankara'da bomba patlıyordu. neyse ya kime ne anlatıyorum ben gece gece.wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-10-2018, 00:58:06Haklısınız tabii.wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim; gece olsun gündüz olsun afedersiniz sokakta kıçınıza,boğazınıza silahı,bıçağı dayadıklarında ne olursun ne polisi,ne bekçiyi nede jandarmayı çağırmayın o zaman kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz sanırım.