• 05-10-2018, 12:19:30
    #1
    Merhabalar,

    Çok değil yaklaşık 13-14 ay önce Sanalpazar onaylanan ürünün ödemesini alıp bekletiyordu ve satıcıya ödemesini yapmıyordu.Bende 950 liralık bir ürün satışı yapmıştım ve bu konudan dilim yanmıştı maalesef hatta sonra bir çözüm bulup burada bir çok kişinin parasını kurtarmıştık,şu an çalışmıyor tabii

    Diyeceğim o ki aktif olarak kullanan var mı,hâlâ bu problem devam ediyor mu?
  • 26-01-2019, 13:23:13
    #2
    Sanalpazar.com ticari ahlak sahibi olmayan muşlu bir aile tarafından satın alınmış ve yapılan alışverişlerde alıcının kartından parayı çektikten sonra bu parayı satıcıya aktarmamaktadır. Bu durumla ilgili her gün onlarca şikayeti farklı şikayet portallarında okuyabilirsiniz.

    Benim tüm okurlara önerim sanalpazardan uzak durmak, alışveriş yaptı ise kredi kartı harcama itirazında bulunmak.

    Ne tüketici hakem heyeti, ne mahkemeler ne savcılık veya ticaret bakanlığı gereken tedbiri almıyor. Adamlar piyasadan milyonları topladı ama kimsenin umrunda bile değil!