• 17-09-2018, 22:04:46
    #10
    OmerFan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rica etsem marka model bilgisi alabilirmisiniz?
    Marka ve modeli bilmiyorum fakat hepsi aynı işi görüyordur. İçine BİMcell den bir hat koymuşlar, ebeveynlere bilgi veriyor.
  • 17-09-2018, 22:06:55
    #11
    trackr bravo al hocam
  • 17-09-2018, 22:32:21
    #12
    Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
    Showtv haberi gibi olay büyük geçmiş olsun hocam.
  • 17-09-2018, 22:32:30
    #13
    En değerlinizi hangi cihaza nasıl güvenceksiniz bence biraz pinpirikli olun belki hoş karşılanmazsınız ama en değerlinize en iyi takibi sizin sevginiz ve şefkatiniz yapar. Allah yardımcınız olsun. Belkide bu size iyi bir ders olur(kötü anlamda değil). her zamankinden daha hızlı karar verme harekete geçmenize yardımcı olacaktır.
  • 17-09-2018, 23:15:51
    #14
    Eski bir telefon alıp çantasına göremeyeceği bir cep yapın
    Telefonu koyun, iphone’umu bul tarzı bir uygulamayla takip edin. Telefonu da 3-5 günde bir şarj edersiniz
    Telefonu bulursa okulda kullanmasın aklıma ilk bu geldi.
    Bu servis şöförleri adam olmaz. Bu yüzden bi çocuk hayatını kaybetti. Hala servisleri kontrol etmiyorlar
  • 17-09-2018, 23:29:06
    #15
    a101 de 20 eylülde satılacak 275 tl bugün gördüm katalogunda bende alacağım
  • 17-09-2018, 23:51:19
    #16
    Öncelikle geçmiş olsun, servisci herhangi bir turizm şirketine bağlı ise ofislerine ziyarete gidip durumu da bildirirseniz gerekli uyarıyı yaparlar.

    Bu arada bir yorumda "Bu servis şoförleri adam olmaz" diye bir şey gördüm, biz de bu sektördeyiz adım başı denetleniyoruz içi rahat olsun. Ek olarak o arkadaş ne işle meşgul ise "o işi yapanlar adam olmaz."

    Tekrardan geçmiş olsun.
  • 17-09-2018, 23:57:57
    #17
    geçmiş olsun.
    türkiye fiyatları pahalı ise aliexprss gearbest bakın.

    hoş kurdan kaynaklı bekledigine değmeyebilir.
  • 18-09-2018, 00:10:56
    #18
    OmerFan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhaba;

    Benim ufaklık 1.sınıfa başladı bugün bize bir macera yaşattı. Okuldan sonra servise biniyor ve serviste uyuyor. Eve bir türlü gelmedi okulunuia gittik servise bindi denildi. Okulun kamera sisteminden bindiği servisin plakası alıp servis şoförünü aradık herkesi bıraktım evine dedi fakat herif sonra arabayı kontrol edince bizim ufaklık serviste yatıyormuş. 20:30 da bulduk ufaklığı ama bizde bittik yani.


    Böyle bir durumda nerede olduğunu bulabilmek için kıyafetine takabileceğimiz vb. bir cihaz varmıdır? Böyle bir cihaz arayışım mevcut bilen varsa öneride bulunursa çok sevinirim.
    Çok geçmiş olsun.
    Wiky 3 Akıllı Çocuk Saati alarak bir miktar güvenlik sağlayabilirsiniz.

    http://www.wikywatch.com.tr/
    https://www.turkcell.com.tr/cihazlar...li-cocuk-saati