Arkadaşlar merhabalar
Tasarımı aşağı yukarı kafamda biçimlenmiş bir dövme yaptırmak istiyorum fakat önerilerinize ihtiyacım var.
Kaliteli malzemeler kullanan, el yeteneği olan ve steril bir ortamda çalışan önerebileceğiniz dövmeciler var mıdır ?
Özellikle Ankara, Mersin ve civarı olursa iyi olur ama bi kişi var İstanbul da ve dövme yaptırıyorsan illa ki ona git diyorsanız o dahi olur.
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Dövmeci önerisi lütfen (r10+)
13
●454
- 08-09-2018, 22:15:59buranın dövmecileri baya iyiler hocam her türe göre ayrı alanında ustalaşmış dövmeciler vaar fiyatları da uygun
https://www.instagram.com/tattoomgallery/?hl=tr - 08-09-2018, 22:22:47hocam yarın gündüz mesaj atarsan bana r10 üzerinden sana bi 15-20 instagram sayfası atayım dövmecilerin gir yaptyracağın dövmenin tarzına yakına dövmeler yapanı seç. Çünkü şu dövmeci iyi demek anlamsız hepsi farklı tarzlarda çalışıyor.
- 08-09-2018, 22:23:18Üyeliği durdurulduBiz 4 arkadaş burada yaptırdık ve gerçekten çok iyi çizdi. Türkiyenin dört bir yanından gelen müşterisi var oldukça başarılı tavsiye ederim. Ankaradan hızlı trenle gidebilirsin Eskişehirde trenden indiğin yere yürüyerek 10 dk taksiyle 10 TLye gidersin.
https://m.facebook.com/nagaranga/?locale2=tr_TR
Edit: Dövmenin tarzına bağlı ama önceden görüşmeni tavsiye ederim. Arkadaşın istediği
bir dövmeyi iyi çizemeyeceğini söylemiş ve başka birisine yönlendirmişti. - 08-09-2018, 22:25:12teşekkürler dövmeci tavsiyesi istiyorum hocam yaptırıp yaptırmama değilmucurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

araştıracağım teşekkürler.Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler araştıracağım.FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamdır hocam.BarisTekce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok teşekkür ediyorum bakacağımEngin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle