Çok kısa vadeli düşünmeyin. Dolar şuan yüksek gibi görünebilir ama 7 seviyeleri konuşuluyor. Şubat, Mart aylarında dolar 3.8 iken bir arkadaşıma dolar alması konusunda tavsiyede bulunmuştum. Zaten çok yüksek diye almadı geldiğimiz nokta ortada.
https://www.youtube.com/watch?v=OYshGuUELhY
Abartı diye düşünen olursa aynı adamın aylar öncesinde doların 5 TL' i geçeceğini söylediği videosu var.
10 Bin Tl Napilmali?
23
●1.421
- 07-08-2018, 13:46:215.30 civarlarında şuan çevir bekleme.. Ben altın yapmıştım 1 - 2 ay önce kadar şimdiki aklım olsadolar yapardım o zaman 3.80 civarıydısrknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-08-2018, 14:39:131- Adsenselik keyword iyi bir domain al, bir yıllık bir host al, içine bir wp at ve vaktin oldukça üşenme, içine güzel makaleler yazmaya başla, günde bir tane yazsan ayda 30 tane yapar, hadi her gün yazma ayda 20 tane olsun, 6 ayda 120 makale, yılda 240 makale yapar. Toplam masrafın en fazla 700-800 TL. Paranın kalanını uygun gördüğün bir yatırım aracına yatır, muhtemelen bir yıl sonra o para domain host yatırım paranı çoktan çıkarmış olacak, site de yanına kar kalacak, onu da X.XXX bir fiyata satarsın cebine ikinci büyük kar kalır. İngilizce varsa aynı yöntemi ingilizce site için yap o zaman ikinci büyük karını en az ikiyle çarp.
2- Niş bir alandan eticaret domaini al, tedarikçi toptancı bul, instagramda facebookta satışa başla, seo için sonrasında müşteriyi sitene yönlendir, biraz toparlayınca firmanı kurup GG, Hepsi burada n11 üçlüsüyle devam eder, oradan da sitene yönlendirme yaparsın. Sonra sitenden de satış yaparsın paran döner. Tekstilde başlangıçta 5-6 binle başlayabilirsin, kalanı yine seçtiğin bir yerlere yatırırsın. Ticari kazancın cebine kalır.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir. - 07-08-2018, 15:42:50TR' deki tüm dolarları satıp TL' e dönsek bile dolar bu dakikadan sonra düşmez. Siyasilerin dediğine değil saygın ve sözde değil gerçek ekonomistlerin dediklerine bakın.magma017 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolar 3TL iken seferberlik ilan edilmişti. Herkes koşa koşa dövizlerini bozdurdu. Noldu? Düştü mü?
Korkuyorum ki dolar 7 TL olduğunda da yönetimi değil halk birbirini suçlayacak. Çok yazık.
...