• 27-06-2018, 05:01:37
    #1
    Merhabalar,Arkadaslar sırf televizyonum akıllı degil diye yeni televizyon almak istemiyorum. Suan ki televizyonum cok güzel memnunum sadece akıllı olsun istiyorum. Netfilx, bluetv gibi platformlara girebiliyim, kumandayla rahat rahat değiştirip, durdurup baslatabileyim.Önerdiginiz Tv Box lar hangileridir? Xiaominin Tv Box'ı sizce nasil, aranizda kullanan var mi? Her türlü Tv Box önerisine açığım
  • 27-06-2018, 05:13:16
    #2
    Öneririm hocam. Xiaomi değil ama bir benzerini ben kullanıyorum. Beklentin çok yüksek değilse dediğin gibi ufak tefek şeyler için kullanacaksan (YouTube, netflix vb.. gibi. ) alabilirsin. Diğer türlü internet üzerinde. Film ya da dizi izleyeceksen tavsiye etmem. Çünkü aşırı derece de takılma ve donma sorunları oluyor.
  • 27-06-2018, 05:57:02
    #3
    2gb rami olan tx3 max öneririm. ben tx3 mini kullanıyorum oldukça çok memnunum. max önermemin sebebi ise mini'de bluetooth özelliği yok. bence oldukça önemli bir detaymış. aldıktan sonra farkettim.

    max da ise bu özellik var. oldukça güzel ve rahat netflix izliyorum yalnız wireless mouse ile daha tatlı oluyor. kumandalar da iyi gerçi ama kumanda ile bir yere kadar.
  • 27-06-2018, 07:00:02
    #4
    Cep telefonu ekranini tv ye yansitmiyorsa bir ise yaramiyor.
    Cep telefonlari artik pc gibi stabil calisiyor.
    Bende amazon fire stick var ama surekli donuyor.
    Alacaksan islemcisi, rami kuvvetli, cep telefonunu yansitanini al bence.
    Hdmi den baglanmayani zaten alma. TV nin hdmi girisi yoksa ara ceviriciler bir ise yaramiyor bilgin olsun.
  • 27-06-2018, 07:43:12
    #5
    Tvbox kesinlikle öneririm. Bütçenize göre donanım değişir. Güçlü bir şey almanızı öneririm.
  • 27-06-2018, 09:31:52
    #6
    Ben android işletim sistemli tv kullanıyorum hocam, bazen sorunlar yaşasam da avantajları çok fazla. Ayrıca tv nin içinde gömülü sisteme göre tv box lar daha stabil çalışacaktır. Fakat 2 gb ram in altında bir ürün almanızı tavsiye etmem. Hele 1 gb ram olanlarla tarayıcıdan video açmayı falan planlamayın.

    Edit: İmla
  • 27-06-2018, 14:18:35
    #7
    Xiaomi Mi TV Box 3 4K Android Tv Box (Global Versiyon) ürünün kullanıyorum hocam. Çok güçlü bir cihaz. 4K videoları felan rahatça açabiliyorum. Tavsiye ederim.
  • 27-06-2018, 14:36:54
    #8
    en az 2gb ram ev 16gb hafızalı ürünlere yoğunlaş. Bu şekilde rahat izlersin. w95 tv kutusunu almıştım martta iptv izliyorum gayet rahat bir şekilde.
  • 27-06-2018, 20:04:02
    #9
    stkersln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,Arkadaslar sırf televizyonum akıllı degil diye yeni televizyon almak istemiyorum. Suan ki televizyonum cok güzel memnunum sadece akıllı olsun istiyorum. Netfilx, bluetv gibi platformlara girebiliyim, kumandayla rahat rahat değiştirip, durdurup baslatabileyim.Önerdiginiz Tv Box lar hangileridir? Xiaominin Tv Box'ı sizce nasil, aranizda kullanan var mi? Her türlü Tv Box önerisine açığım
    Hiç düşünmeden Xiaomi mi3 almanı tavsiye ederim , ben kullanıyorum mükemmel kısayollu üstün kumandası ile iyi ki almışım diyeceksiniz.