• 09-05-2018, 22:59:48
    #1
    Öylesine bir yazı.
    • _SecreT_
    • wptolu
    • ArdaEgridere
    _SecreT_, wptolu, ArdaEgridere ve 1 kişi bunu beğendi.
    4 kişi bunu beğendi.
  • 09-05-2018, 23:08:24
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Ne yapacağız çok basit üreteceğiz öğreneceğiz gelişip geliştireceğiz sadece dinle olmaz elhamdürillah hepimiz müslümanız olmayanada saygımız var en azından benim var ama geçtiğimiz yıllarda diyanetle tubitağa yapılan yatırımlara ayıran bütçelere bakın bu ülke nasıl bu şekilde gelişebilir ki ? Lafa gelince hepimiz asıyoruz kesiyoruz ya bırakın arkadaşlar lafla peynir gemisi yürümez ilginç olan şu ki ülkemizin önde gelen devlet adamları başbakan maliye bakanı ekonomi bakanımız cumhurbaşkanımız ülke ekonomisinde sorun yok diyor insanlarda buna şakşaklıyor arkadaş bize şakşaklamak değil laf değil üretkenlik lazım biraz geniş olmamız lazım at gözlüklerini çıkartmamız lazım. Dış güç falanda yok arkadaşım dış güç olayı nedir ya biz veriyoruz onlara bu yüzü biz her ne olursa olsun her zaman söylediğim tek şey Allah vatanımıza milletimize dert zeval vermesin hayırlı geceler iyi forumlar dilerim.
  • 09-05-2018, 23:08:58
    #3
    Botman, Codemaster
    Yapılacak şey net;

    1- Üretici halk desteklenecek.
    2- Piyasa oluşturulması ve pazar bulunması için devlet destekleri yaratılacak
    3- Bilime ve teknolojiye önem verilmeli, açık pazar oluşturulmalı, gerekirse bu tür faliyetler için vergi muafiyeti getirilmeli.
    4- Özellikle tarımda ve hayvancılıkta gelişim için mazotu devletin gerekirse çiftçiye 0 vergi ile vermesi gerekir.

    Daha sayacak o kadar şey var ki...

    Eğer devlet doğru adımları atmazsa ülke gerçekten daha da çöker.
  • 09-05-2018, 23:09:18
    #4
    Bugün BBC, Fransa'da yaşayan Cem Uzan'la bir röportaj gerçekleştirdi. Cem Uzan röportajın sonlarına doğru söylediği şey: "1992, Türkiye'de bana birisi söylesin, Van'a, Diyarbakır'a, Urfa'ya yüzlerce milyon dolar yatıran bir tane Türk işadamı söylesinler bana, bir kişiyi!" (Babası Kemal Uzan'dan ve Uzan ailesinden bahsediyor)

    + Ek olarak bu adama do-landırıcı diyorlar ama bu adamı da Türkiye'nin gelişmesini istemeyen Feto ve dış güçler siyasete çekerek bitirdi çünkü;
    Adam Türkiye'de "YÜZDE YÜZ YERLİ SERMAYE İLE" büyüyen tek iş adamıydı. Şimdi dersiniz ki bu adamın neyini sayunuyorsun kardeşim diye.. Ama şu da bir gerçek Cem Uzan'ın da dediği gibi bu adam ve ailesi ülkeye büyük yatırımlar yaptı. Bir ülkeye baraj yapmak kolay bir iş değildir, ilk televizyonu kurmak kolay bir iş değil, YÜZBİNLERCE AİLEYE ekmek vermek kolay bir iş değil.

    Ne yapacağız konusunda da; Türkiye'nin iyi yerlere gelebilmesi için böyle adamlar harcanmamalı...


    https://www.youtube.com/watch?v=w9bRclPnVCw
  • 09-05-2018, 23:10:33
    #5
    Hocam gözünü sevim şuan ne üretiyoruz ? Dünyanın en verimli topraklarındayız. Çiftçi kaldı mı doğru dürüst ? Ne var ne yok özelleştiriyoruz. Olan bize oluyor.
  • 09-05-2018, 23:10:37
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bir kez daha emperyalizme karşı yüce bir savaş veren Mustafa Kemal'i anıyorum. Araştırsalar Marshall yardımlarının da ne *** olduklarını görecekler ama!
  • 09-05-2018, 23:14:38
    #7
    SEO & PR 5421044962
    Devlet gelişmek icin ne yapıyor Bütün herşey özelleştirme yapılıyor nbiz hala yerli araba diye seviniyoruz ama araba yok
  • 09-05-2018, 23:24:08
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    doğru bir video.kısaca anlatılmış.Bizde o ülkeler arasındayız.Gelicek nesil gerçekten tehlike altında.dolar şu an 4,29 tl.bu rakam daha seçim olduğu için bizlere yansımadı.tl kazanıp dolar harcadğımızı unutmayın.bu ülkenin samanı bile dolarla yurt dışından geliyor.
  • 09-05-2018, 23:24:18
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Çözüm : Yerli sermaye, yerli sanayi, yerli teknoloji.