• 22-04-2018, 12:38:52
    #73
    sanırım bu olay sosyal medyanın gazına gelip haber yapmamak gerektiğine çok güzel örnek oldu. Akşamdan beri suud kralını kah hapsettik, kah kaçırdık vs..neler neler, ama gerçek sadece bir drone vurulmasından ibaretmiş...
  • 22-04-2018, 12:57:16
    #74
    Betrayal_13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    beyfendi ben türkiye gerçeğinden bahsettim tek sizlik degil.


    siz o kadar emin konusuyorsunuz ki saat gecenin 3ü olmuş hala darbe teşebbüsü var diyorsunuz . koskoca haber ajansları bile sizin kadar cesur davranamiyor valla helal olsun.


    silah sesleride drone düşürüldüğü söyleniyor ne kadar doğru bilemem.
    hocam mantık denen bişe var, çatışma (benim bildigim) en az 2 saat sürdü, uçaklar alçak uçuş yaptı, hatta bazı kaynaklar riyadın bazı bölgelerınde de catısmaların basladıgına yönelikti.
    onu da geçtim kim drone için uçak kaldırır? veya saraydan kaçar hava üssüne sığınır? (hava üssüne sığınma olayını bbc de açıklamıştı ben onlardan yola cıkarak söyledim)
    hayır yani 2 saat aralıksız drone mı sıktılar, veya elektrikleri kesip ucak kaldırdılar?
    darbe girişimi oldugu kanaatindeyim ben yinede. başarılı veya başarısız olmuştur mesele o değil, suudiler saklıyolar zaten böyle şeyleri halk ayaklanmasından korktukları icin.
  • 22-04-2018, 13:29:58
    #75
    Sabah Instagram'da dolaşırken görmüştüm, troll falandır diye düşündüm. Sanırım gerçek bir olay, son durum nedir yeni bir haber çıktı mı?
  • 22-04-2018, 19:48:22
    #76
    son haberler daha doğrusu suudluların duyurduğu son haberler; saray civarinda bir izinsiz uçan drone tespit edildiği ve ona ateş edildiği, darbe vs. gibi bir durumun olmadığı vs vs.. ama ardından sosyal medya sitelerine erişimi engellemişler bu da kafa kurcalayıcı. diğer yandan da darbe destekçileri genelde dışarıdan destekli içerideki işbirlikçiler olur, şuan ve uzun süredir zaten tam istedikleri gibi bir ailenin yönetimde ülke, niye darbe yaptırsınlar?
  • 22-04-2018, 19:52:15
    #77
    acaba bizim ülke kadar böyle büyüten olmuşmudur drone olayını 1 drone vurulmuştürk facebook sayfalarında
    -kral salman ağır yaralı olarak kaçtığı bildiriliyor
    -suudi arabistanda elektrikler kesildi
    -sosyal medya kesildi suudi arabistanda
    -kralın sarayında şiddetli çatışmalar yaşanıyor
  • 24-04-2018, 15:26:23
    #78
    En komiği de "bi tanecik dronemuş meğerse" şeklindeki habere sorgusuz sualsiz inanmak. Bugün hala medyanın haberleri istedikleri gibi çarpıtıp, hükümetler ne isterse haberi o başlıkla verdiklerini öğrenemediyseniz yazık size.