Hahaha forumu okuyorum da... Çiftlikbank'a yatırım yapanlar "saf, kandırılabilir" deniyor..
Mehmet Aydın'ın patron olduğunu yazıyor herkes. Gerçekten forum da hala kandırılabilir durumda.. Piyon piyon be piyon.
Çiftlikbank Güm
119
●9.993
- 13-03-2018, 00:54:01izlediğim en iyi soygunlar:
1- la casa de papel
2- çiftlik bank. - 13-03-2018, 01:26:41Konuşmayı bilmeyen adamı bu kadar zengin ettiler ya ne diyeyim. Geçenlerde facebook sayfalarına bakayım dedim yükledikleri videoları izlerken kanım dondu yemin ediyorum adamlar çoluk çocuğuyla çiftlikbanı övüp hükümete, bakanlara laf söylüyorlar bırakın peşimizi diye. Kimileri çiftlikbankın şarküterisinden bal,sucuk almış bakın çocuğumuza bile yediriyoruz diyor. O kadar söyledik ama kimse dinlemedi. Bunlar bir de bitcoine ponzi diyen tipler.
- 13-03-2018, 02:02:36Bunu okuyunca bir anım aklıma geldi anlatmak istedim.
Sene 2014, mega holdingin ortalıkta cirit attığı yıllar. Ben yeni mezunum bir yapı denetim firmasında çalışıyorum neyse bir gün faceten mesaj geldi 2 yıl önce yazdığım Emine isimli beni reddeden kız, o masum duygularımdan yararlanıp beni Mega Holding sistemine dahil etmeye çalışacak. Tamam dedim kırmadım geleceğim toplantınıza. Lideri varmış hayat değiştiriyormuş falan da filan da, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanında yürümüş, babası ünlü müteahitmiş... Neyse kardeşim gibi gördüğüm bir yazılımcı kardeşimi alarak gittim yanlarına tabi onlar yalanları düzecek ya, ben aşağı kalır mıyım. Başladı anlatmaya, onlar anlatıyor yazılımcı kardeşim ağızlarının paylarını veriyor, sistem hakkında tüm savları çökünce bu sefer para konuşmaya başladılar. Şöyle kazanacan, böyle kazanacan derken abartmıyorum 4 masa da seminer veriyorlardı hepsi bizim masaya geldi, bende o gün şıkır şıkır giyinmişim. Başladım benim aylık adsense kazancım 15 bin lira, buna ayıracak vaktim yok isterseniz göstereyim derken çıkardım photoshopda yapmış olduğum görseli hepsine gösterdim, ama nasıl çatlıyorlar.
Velhasıl kelam para hırsı olan insanları böyle bu şekil oyunlarla kandırmak kolay. Ayrıca siz siz olun para hırsı olan kadından uzak durun, bilmiyorum bana öyle geliyor ki herşeyi yapabilir. O gün 2 yıl önce hoşlandığım o kızdan nefret ettim, zaten faceden sildi beni birdaha da yüzünü görmedim.
Dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun...
Bizde gerizekaliyiz bak bu saaatte halen calisiyoruz.