Arkadaşlar forumda her türlü insan vardır (iş veren- çalışan) Malzeme Mühendisliği bitirdim ve bölümüm ile alakalı tecrübem yok! Ancak garsonluk-komilik, tarzı çok yerde çalıştım, bugün bir firmaya mülakata çağrıldım, heyecanla gittim fabrikaya, güzel kurumsallaşma yolunda bir firma, ayrıca parça ürettiği yerlerde gayet güzel, başvurduğum konum Proje Mühendisliği ( müşterilerin talepleri doğrultusunda, baştan sona yeni ürün imalatının gerek kalıp gerekse teknik birimlerinin arge ve çalışmalarını üstlenen ekipte bulunan bir mühendis)
herneyse konuya geleyim karşımda ki bey bu ekibin başında ki şefmiş ( proje mühendisi ) kendimi tanıtmamı ve bir kaç ritüel sorudan sonra , tecrübelerimi ve bir kaç soru sorduktan sonra söylediği söz BENİM GÖZÜMDE SIFIRSIN size soruyorum aranızda IK departmanında çalışanlar yada IK depermanının nasıl davranacağı hakkında bilgisi olan büyüklerimiz vardır, bu sözü birine mülakatta söylemek küfürden beter değil mi?
Mülakatta Bu Laf Söylenir Mi
54
●2.914
- 28-09-2017, 23:40:12Kesinlikle hocam zaten kendimi biliyorum zaten, ancak böyle bir söylemle karşılaşınca şaşırdım elbette,Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-09-2017, 23:40:24Benim gözümde tecrübe ve bilgin 0 dediyse , haklı sayılır. Fakat direk benim gözümde sıfırsın diye bir yorum yaptıysa ağır kaçar.Söylenmez yani. Şahsen bana bunu biri söylese çok ağır konuşurdum , Karşımdaki oturur ağlardı
- 28-09-2017, 23:40:49Kardeşim durumu şahsi algılama senlik birşey yok. Karşına karaktersiz insan denk gelmiş bu şekilde bir üslup kullanmış. Şevkini kırma özel sektörde işvereni tabiri caiz ise eşek gibi sırtında taşırsın ve bir indirdin mi sırtından senden kötüsü yoktur. Kocaelide çalışmayı düşünürsen ö.m. atabilirsin. Bizim şirkette arayış var proje departmanı için benimde 6 yılım makine mühendisiyim.