• 01-10-2017, 18:44:47
    #28
    Katılmak isteyenler tekrar pm atabilir.
  • 01-10-2017, 19:07:39
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Mesajlarınızda sürekli ticarete vurgu yapmışsınız.Lakin iki üyenin sizin watshapp grubunuz da yaptığı ticaretten ileri de doğabilecek anlaşmazlığı R10.net sitesinde çözemeyeceğini biliyor musunuz?R10.net der ki forum harici yaptığınız ticaret için şikayetim var kategorisine konu açmayın ve yöneticileri rahatsız etmeyin.Bu kuralı çoğu zaman R10 yönetimi vicdanen görmezden gelerek sorunları çözmeye çalışıyor ama yine de R10 harici hiç bir site de yada grup da ticaret yapmayın.
  • 01-10-2017, 23:59:00
    #30
    Hocam ticaret vurgusundan ziyade r10 daki arkadaşların biraraya gelip bir grup içerisinde diyaloglara girdiği gerekirse ticaret yapabileceği bir zemin oluşturmayı amaç edindik. İllaki grupta ticari yazışmalar olacaktır. Bundan doğacak olumsuz bir şeyde grup yönetiminin herhangi bir payının olmadığı gibi forumunda suçlanmasında yer yoktur. Neticide gruptaki herkes r10 üyesi ve yaşları gereği ne yaptığını bilen hatta şirket sahibi insanlar. Tabii ki katılıp/katılmamak kişinin tercihine bağlıdır.
    Bu konuya sadece gruba katılım için yorum yazılırsa daha yerinde olur diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.
  • 22-10-2017, 21:24:08
    #31
    Üyeliği durduruldu
    MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar, daha önce böyle bir grup kurulmuştu ve halen aktif durumda. Ama sanırım yeteri kadar kişiye sahip değil. Ben de bunun için tekrar yeniden ve yeni arkadaşların katılımıyla daha yüksek kullanıcıya hitap eden bir WhatsApp grubu açmayı düşündüm.
    En azından forumda satamadığımız, konuşamadığımız, anlaşamadığımız tarzı durumlar oluşursa direk iletişime geçebileceğimiz bir aktivitenin olması iki taraf içinde iyi olur kanaatindeyim.
    Katılmak isteyenler konu altından yazabilir veya pm yoluyla numarasını iletebilir.

    Grup yöneticileri;
    @MakayWeb; ve @adibelli; kullanıcılarına pm yoluyla numaranızı göndererek gruba kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımla,
    Numaramı gönderdim
  • 22-10-2017, 22:15:00
    #32
    Benide gruba alır mısınız lütfen. 05-53-65-02-950
  • 22-10-2017, 22:19:33
    #33
    Pm attım numaramıı
  • 24-10-2017, 10:19:46
    #34
    Muharip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Numaramı gönderdim
    Eklendiniz.
    raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benide gruba alır mısınız lütfen. 05-53-65-02-950
    Numaranızda sorun var galiba eklemeye çalışıyorum olmuyor tekrar gönderin isterseniz.
    berkaykacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm attım numaramıı
    Eklendiniz.