• 10-12-2016, 22:24:16
    #10
    kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır.Değilim . İleriyi o kadar dert etmenize gerek yok.Bilemiyorum belki bendeki rahatlık benim durumumla alakalı olabilir fakat fazla kendinizi kasmanıza gerek yok. Adsense'ye ek işe'de girersiniz.
    Fakat Dert ettiğinize göre Real işlerle pek aranız yok yada kazanç az olursa sıkıntı yaşarım diye mi düşünüyorsunuz ? Sorun bu sanırım.
    Hocam real işlerle aram önceden çok oldu. Zor işlerde çalıştım ancak hemen bulması da kolay olmuyor. O arada ne yaparım diye düşünüyorum.
  • 11-12-2016, 13:30:36
    #11
    Evlenilir ,bu hayatta hicbirseyin garantisi yoktur..
    Ha is ha adsense

    ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 11-12-2016, 13:33:09
    #12
    Hocam Adsense gün gelir ocak söndürür. Adsense'e güvenip yuva kurmayın.
  • 11-12-2016, 13:48:58
    #13
    Selamlar, tavsiyem iş bulun düzenli ek olarak da günde 1 saatinizi sitelerinize ayırın. İş size en az bir asgari ücret getirisi olmalı tavsiyem bu yöndedir. Birikim şart, gündelik, aylık geçimle nereye kadar?
  • 11-12-2016, 13:53:30
    #14
    Evlenilmez.Adsense dediğin gelir geçer ama sigorta diye bir şey var.Sigortanı aylık düzenli yatırıyor musun ? Yaşın kaç ? Belli bir yaştan sonra seni işe bile kolay kolay almazlar.Eşşeğini sağlam kazığa bağla ondan sonra evlen.Masa başı ya da rahat bir iş bulursan adsenseyi'de bir yandan idare edebilirsin.Ya da hanımın da işi öğrenirse devam ettirebilir.Bende öyle yapıyorum.İş + adsense birlikte yürütüyorum.İnsanlar yadırgayabilir ama evlenmememin sebebi devlet memuru olmamak.İş garantisi olmaması.
  • 11-12-2016, 16:20:40
    #15
    Abi ben kızlara güvenip evlenemiyorum, Sen adsenseye güvenip evlenirmi diyorsun...
  • 11-12-2016, 17:07:38
    #16
    Evlenilir çok da güzel evlenilir. Adsense garantisi yok deniliyor. Peki normal hayatımızda çalıştığımız işlerin garantisi var mı ? Hele şu zamanlarda ve bundan sonraki aşamada. Bütün büyük , orta ve küçük işletmeler masrafları azaltma çalışmalarına başlıyor. Haliyle buda eleman çıkarma ile devam edecek bir süreç.

    Aslına bakarsanız şu günlerde adsense normal işyerinden daha garanti bir hal aldı. Eğer aylık 2K ve üzeri sabit getiriniz var ise güle oynaya evlenin. Hatta eşinize de öğretirsiniz bu işleri eşinizle birlikte daha çok kazanırsınız. şu anda 1 siteden gelir elde ediyorsanız o zaman 2-3 siteden gelir sağlarsınız.

    Canınız sıkılır hadi tatile gidelim , hadi dışarıda kahvaltı yapalım dersiniz. Normal işlerde hiç çalışmamış insanlara kolay geliyor el yanında çalışmak. 1300 lira maaş verir 5bin liralık çalıştırır. Üstüne memnun olmaz en ufak hatanızda koyar kapının önüne. Özel sektörde patronun sana emrettiği her işi yapmak zorundasın. Yapmıyor musun işte kapı sana iş bana eleman çok der çıkar sabah 8-8.30 işe başlarsın akşam 7-7.30 işin biter. %90 ihtimalle mesaiye kalırsın ama ekstra ücret vermez. İşten çıkar evine gidersin bitap bir halde. Yemeği yer yemez yatıp uyumanın planını yapmaya başlarsın.
  • 11-12-2016, 20:34:22
    #17
    Olmaz demem ama. Adsense ye güvenerek evlenmekten ziade geçinmeniz bile pamuk ipliğine bağlı diyeyim. Bir işe girin aylık 1k alsanız bile işiniz olsun adsense devam etsin. Adınız işi var desin. Milletin ağzı torba değil ki tutsun durmaz yani arkanızdan konuşurlar.
  • 11-12-2016, 20:50:46
    #18
    Özel sektörde çalışanların işi garanti mi sanki hocam? Memurların bile garanti değil. Disiplinli çalıştığınız sürece internet kazancı insana yeter, ha tabi yedekleri almayı, sitelerinizi bir sunucuda tutmamayı dikkate alın Valla bir kerede gidiverir herşey.