• 22-08-2016, 22:10:16
    #37
    orcuntuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne demek paypal ile alakası yok yanlış konu? Bir kerede ülkenizde yapılan birşeyi destekleyin. Daha açılmamış bir şeyin ne olup bitmediğini bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.

    Paypalın sitesine gir bakalım Paypal nedir? sorusunun yanıtı neymiş. Hatta gerek yok ben senin için yazayım; "PayPal Türk Lirası kullanarak online alışveriş yapmanın güvenli yoludur"

    Peki bu açılan site neymiş, gazoz fabrikasımı? Online para transferi değilmi? Enpara kullanmıyorum ama 24 saat eft yapabiliyormusun enpara ile?

    Paypalla ödeme yapıyorsun site içinde. ee bunda yokmu; oda var.
    Para gönderip alıyorsun anlık. ee bunda yokmu?

    Yurt dışına yapmıyorsa yapmıyor, sana yaramıyorda bize yazıyor. Bukadar bencil olmayın.

    NATO KAFA NATO MERMER..
    Şahsınız ile herhangi bir laf dalaşına girmeyeceğim. Yazıyı nereyle okuduğunuzu anlamadım ama büyük harfler ile yazdığınız yazıyı sanırım kendiniz görmek için yazdınız beyfendi.

    Ne yazdık biz buraya? " Bizde isteriz ülkece güzel şeyler yapılmasını ". Okuma yada yazmanız mı yok anlamıyorum ki. Yoksa illa birine çatayım da birkaç kişi beni desteklesin gururum okşansın kafasında mısınız ?

    Evet sistem yurtdışı ödemesi yapmıyorsa Paypal ile alakası yok demektir. Evet ben kullanmayacağım siz kullanabilirsiniz. Burada illa herkesin girip te oo süper sistem manyak sistem tam bize göre demesini mi bekliyorsunuz ? Yada bu forumda böyle bir kural mı var biz bilmiyoruz ?

    Nedir bu öfke ile yazılan mesajlar ? Hiç mi muhalefet olunmayacak bu ülkede beyfendi ? Siz güzel, iyi, harika bir sistem diyebileceksiniz de ben paypal'ın alternatifi değil diyemiyecek miyim ?

    Atıp tutmuyoruz. Bir eksiğini gördük yazdık. Siz ve sizin gibiler yüzünden şu forum da konulara post atmaya çekiniyoruz yahu.

    Lütfen yaptığım savunmaya karşılık kışkırtıcı şeyler yazmayın. Amacım burada sizin ile laf dalaşına girmek değil.

    İyi forumlar.
  • 22-08-2016, 22:18:30
    #38
    iyi güzel hoşta. Yarın birgün paypal açılırsa ne olcak Adı bile hatırlanmaz.
  • 22-08-2016, 22:50:38
    #39
    Projenin ve emeğin arkasında olanların bir kısmını çok çok iyi tanıyorum bir kısmını hiç görmedim ama şu var eğer bu sistemin oluşumunu ve fikirden buraya kadar nasıl geldiğini az çok bilseydiniz gelecekte neler başarabileceklerini anlamak zor olmazdı. Ben papara ailesine başarılar diliyorum ve desteğimiz sizinle.
  • 22-08-2016, 23:05:07
    #40
    öncelikle girişim için tebrik etmek lazım..ciddi manada harcama yapılmış..fakat yurtdışı bazlı düşünürsek maaself ki başlangıç için yeterli değil..

    TR'de yurtiçi ödemer için bir çok sistem var..biz yurtdışı satıcıları için acil çözüm gerektiren sistemler lazım..müşteriyi ikna edici çözümler lazım ve bu tarz siteleride cüzdan olarak kullanmaları lazım.

    paparadan önce tübitak ve sabancı destekli goshopier açıldı..yabancı müşteriye sitenin eng halini atmaya utanıyorum
    hep eksik https://www.goshopier.com/info/

    eğer bu tarz girişimler paypal alternatifi olucaksa satıcı bazlı değil yüzde 90 alıcı bazlı düşünülmeli..bugün 2checkout bile yapılan satışlarda paranın bir kısmına bloke koyuyor ve 180gün sonra hesaba aktarıyor..paypal tarzı çalışıyorlar tamamen alıcıyı düşünüyorlar..kur abi böyle bi sistem..web siteni güvenlik bilgileriyle donat..ebay etsy gibi sitelerle anlaşmanı yap bizde seve seve kullanalım..

    skrill ilk açıldğında bi bahis sitesinin alım çekim işleri için kuruldu..sonra dünya devlerinden oldu..bizimde sistemlerimiz zamanla böyle olur demeyin..bitti o zamanlar..direk kafaya oynamazsan paypal alternatifi olarak çıkma karşıma !
  • 22-08-2016, 23:06:04
    #41
    paypal skrill payza etc. gibi benzeri mantıkta.

    buyrun bir resim içerikten...

    http://hizliresim.com/G3Y8YN

    bende kendilerini destekliyorum türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak kullanıcam.
  • 22-08-2016, 23:56:27
    #42
    Tamam iyi güzel hoş da, biz bunu hangi büyük Türk sitelerinde kullanabileceğiz? Takside bile ödeme denmiş. Bu büyük bir iddaa umarım güzel yerlere ulaşır. Şu anda temkinli olmakla birlikte destekliyorum fakat websitelerinde "İş ortağı firmalar" veya "Kullanılabilir siteler" şeklinde bölümler olsa daha iyi ve güvenilir hale gelir.
  • 23-08-2016, 00:17:50
    #43
    O nasil isim yahu
  • 23-08-2016, 00:41:27
    #44
    Paypal kapandı bir anda hergün Türk rakipler çıktı kafamı kurcalamıyor değil

    İşin kötü yanı paypalın yaptığı işlemleri tr de bile tam yapan firma görmedim varsa yazın arkadaşlar ben mi bilmiyorum yoksa gerçekten yok mu ?
  • 23-08-2016, 00:53:51
    #45
    E-ticaret siteme kolayca entegre edip kredi kartı ile ödeme alamayacaksam eğer bana pek bir faydası olmayacak. Özellikle paypal gibi bireysel satıcılarında ödeme almasına imkan verilmezse iyzico ve payu dan farkı kalmaz.

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi