• 28-08-2016, 04:16:20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    @jooker; peki, açık kaynak hale getirmeyi düşünüyor musun?
  • 28-08-2016, 08:08:33
    Üyeliği durduruldu
    saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @jooker; peki, açık kaynak hale getirmeyi düşünüyor musun?
    Açık kaynak haline getirir piyasaya bırakırsam işi ticarete dökerler bu yüzden düşünmüyorum.
    Buradaki arkadaşlar çalışan insanlar. maç, analiz, istatistikle zaman kaybetmemesi için geliştirdim buradakiler faydalansın yeterlidir.
  • 28-08-2016, 10:34:44
    Yorumları tek tek okudum ve gayet çok güzel bir sistem olmuş. Ellerine sağlık, en kısa sürede deneyeceğim (:


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 28-08-2016, 10:37:08
    Üyeliği durduruldu
    bu sistem o fake şikeli maç satanlar var ya milletin parasını yiyen onların sistemine bin çektirir
  • 28-08-2016, 21:05:45
    Aynı projeyi yapmak vardı kafamda dahada özelliklisi ancak siz benden önce davranmışsınız. Tebrik ederim.

    Ak Sakallı dedeyi kullanarak http://acikfutbol.com/iddaaKuponu/879982(sanal bahis sitesi,siteyle ilgim alakam yok) böyle bir kupon yaptım. Bakalım tutacak mı?
  • 28-08-2016, 21:29:16
    Üyeliği durduruldu
    Kobra_fighterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı projeyi yapmak vardı kafamda dahada özelliklisi ancak siz benden önce davranmışsınız. Tebrik ederim.

    Ak Sakallı dedeyi kullanarak http://acikfutbol.com/iddaaKuponu/879982(sanal bahis sitesi,siteyle ilgim alakam yok) böyle bir kupon yaptım. Bakalım tutacak mı?
    Bana da bu sitenin scripti lazım sahibini tanıyan var mı ?
  • 28-08-2016, 21:43:33
    KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana da bu sitenin scripti lazım sahibini tanıyan var mı ?
    http://acikfutbol.com/iletisim buradan iletişime geçin isterseniz
  • 28-08-2016, 21:49:10
    Üyeliği durduruldu
    Kobra_fighterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://acikfutbol.com/iletisim buradan iletişime geçin isterseniz
    Şu arkadaşın

    https://www.r10.net/members/43616-ziegfiroyt.html

    2009 da açtığı bu konuyu buldum.

    https://www.r10.net/yeni-web-siteleri...utbol-com.html

    Ama bu arkadaş forumda 2010 yılından bu güne aktif değil.Arkadaşı tanıyan var ise sitesinin scripti ile ilgilendiğimi kendisine iletirse sevinirim.Bu arada sizin önerinizi denedim çözüm olmadı.Vakit ayırdığınız için teşekkürler üstad.
  • 29-08-2016, 00:12:22
    @KOBRA site artık şahısa ait değil herhalde TD Network yazıyor sitede.

    ---

    Ak sakallı dede sabrinin ortaları gibi kupon yaptırdı bize ilk denemede yattık. Norveç maçında tamam uyarıldık hatalıyızda diğerleri neden tutmadı anlamadım