Arkadaşlar r10 girdiğimde r10 kendisi ve milliyet reklamı sürekli virüs uyarısı veriyor hiç bir şekilde siteye giremiyorum bu sorun sadece bende mi var?
Tüm sözlük sitelerini ve donanım haberi gezdim hiçbir uyarı vermiyor ESET ama r10 ve milliyet ile hürriyet gazetesine girdiğim an virüsler havada uçuyor neler oluyor?
Antivirüsü kapatıp öyle girebildim siteye konuyu açtıktan sonra bağlantım yine gidecek virüs programını açtığım için.
https://i.hizliresim.com/Xko4LO.png
r10 virüs
11
●829
- 29-02-2016, 12:57:11Valla ESET çılgınlar gibi bende başka hiçbir sitede uyarı vermiyor. ADBLOCK eklentisini indirip tüm r10 daki reklamları engelledim elle tek tek şuan uyarı vermiyor. ADBLOCK eklentisi kaldırıp tekrar girdim ve yine uyarı verdi. Yani diğer siteleri geziyorum hiç uyarı yok reklamların birinde virüs var bence.
- 29-02-2016, 13:06:29Aynı sorun bendede var. Ağ trafiğinin ebesini belledi.....
Çözüm nedir ?
- 29-02-2016, 13:09:04Aynen reklamların birinde görünen MİLLLİYET VE HÜRRİYET den virüs yayılıyor kardeşim ADBLOCK eklentisini kurup tüm reklamları engelle sorun kalkıyor. Ama bu geçici çözüm r10 bi el at meseleyeExtralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözüm nedir ?