Bir şey içmeme gerek yok o ülkelerin halini orada yaşayan amca oğlu hala kızı vs anlatıyor orda açlıktan olup burada kabadayı olanlara fazla inanmayın o sizin almanyanız 20 sene önce idi o bmv ve Mercedes yakında Çin arabalarının altında kalacak insanlar artık markaya değil isini gördüğüne para vercek su anda telefon gibi tabi biz turk milleti olarak lüks yasıyoruz tabi aylığımız 1000 lira 3000 liralık iphone 6 kullanıyoruz Tabiki onlar zengin olur 1000 liraya ipioneden donanından özellik olarak daha iyi telefonlar var saygılar
Yapmayın gözünüzü seveyim.Bu dediğiniz anca bizim gibi geri kalmış ülkelerde olur ne yazık ki.Bmw,Mercedes onlar için nominal arabalar.Buradaki über fiyatlarına aldanıp oranın zenginlerinin kullandığını zannetmeyin.Almanyada bu arabalar 30 bin euro.Ayda 3000 euro maaş alan biri için 30.000 euro'luk araba lüks mü sizce?Onlar için lüks olan ferrari,porsche,lamborghini gibi araçlar.Yani mercedes orada amelelik yapmayan adam gibi normal bir işi olan insan için olması gereken standart araba.
Yani sandığınız gibi hayatları yok.Sandığınız gibi süründükleri yok.Sürünenler bizim ülkemizden vasıfsız şekilde giden ve başarılı olamayan insanlarımız ne yazık ki.Bunlar bu ülkedeki insanların uyutulması için sallanılan yalanlar kanmayın hocam böyle şeylere.Kendi akrabalarımdan biliyorum yani çalışmak istedikten sonra gayette insan gibi yaşamak mümkün,insan gibi değer görmek mümkün.Tabi aklını kullanıp eğitim,bilgiye yönelik bir çalışma-girişim yapılırsa çok rahat ve çok güzel hayat yaşamak mümkün.