İddia Tahmin Siteleri
23
●1.987
- 16-09-2014, 13:21:11Üyeliği durdurulduBu gold uyeligi 50-100 tlye saan tahmin siteleri hakkinda dusunceleriniz nelerdir ?
- 16-09-2014, 13:43:01Konu açılmışken forumda duyduğum bir hikayeye değinmeden geçemiyeceğim.
Evvel zaman içinde bir arkadaş tahmin sitesi açar ve girişede 10.000 üyemiz oldu ve 3 aylık üyelik 100 tl yazar.Ardından Proje bölümüne günlük geliri 700 tl olan siteme nasıl reklam yaparım der ve o sırada forum insanları sitenin adresini öğrenmek için pm yağmuruna tutar kişiyi.Ve forumdan birçok kişi kazanacağını sanarak 3 aylık üyelik yaptırır...
Daha sonra zeki bir arkadaşımızı konuyu açan arkadaşı araştırır ve sitesini bulur.Face sayfasında sadece çakma profillerle çok teşekkürler yine tutturduk diye yorumlar atıldığını görür.Çakma denildiyse bilinen çakmalardan değil.5-6 kapak fotoğrafı var ama hepsi aynı gün eklenmiş.
Ama aslında tüm olanlar üçkağıttan başka bişey değildir. - 16-09-2014, 13:44:59ve aynı zamanda şirketiz diye geçinirler ve günde 10 kupondan sadece 1ini tutturur ve ve aynı zamandada kuponların tutma olasılığı %89 derPnomed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-09-2014, 13:46:47Yakın geçmişte gördük. Liglere göre iddaa hileleri diye,1-2 kişi tesadüfen tutturdu sadece,gold üyeliklere yapılan kupon paylaşımlarında 5 kupondan 1 i tutuyordu sadece.
Boş iş arkadaşım. Ben bir yerden tiyo alsam babama bile söylemem ,neden sadece kendim kazanmak varken ülkeyi zengin edeyim. Neden tek bir maçtan daha fazlasını kazanma şansım varken onlarca kişiyi inandırmakla kupon satmakla uğraşayım.
Düzmece alayı dolancırıcı,rant peşinde koşan tipler. - 16-09-2014, 14:42:56Üyeliği durdurulduYa ben iddia oynamayı dahi bilmem sadece görüyorum arada.
Bu dolandırıcıların ve sahte facebook hesaplarıyla yorum yapanların başında www.yedi24banko.com sitesi geliyor,siteleri ve logolarını dahi benden çalarak yaptılar r10'da üyelikleri var biliyorum ama adını unuttum,eğer okursa bunu bil ki; yakında maliye ve savcılık tarafından çağırılacaksın
Peki bu tahminist.com hakkında fikri olan var mı ?
- 16-09-2014, 14:49:58Tahminist.com'un sahibi yüksek oran paylaşmaz.FurkanBeyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genellikle illegal maçlar yani yurtdışı burolarında oynanılan maçları verir.
Benim takip ettiğim kadarıyla tutturma olasılığı %95 düzeyinde.
Ayrıca çok güzel canlı maçlar veriyor.
Yurtdışından oynamayı planlıyorsanız güvenebileceğiniz tek yerdir. - 16-09-2014, 14:53:51Üyeliği durdurulduYurtdışından oynamayı planlıyorsunuz derken yanı işte ben iddia kuponu doldurmasını dahi bilmiyorum ama öğreniriz,yurt dışı derken yurt dışında ki maçlar mı bunlar tr'deki iddiacılarda kupon doldurularak oynanıyor mu ?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bu tahminist.com hakkında fikri olan var mı ?