Midesi bulanacak arkadaşlar okumasın afedersiniz..
Az önce çok şiddetli bir şekilde kustum ve kusmamın çok hızlı olmasından ötürü burnumdanda çıkardım.Burnuma karpuz çekirdekleri ve karpuz lokmaları kaçtı.1 saattir sümkürüyorum ama çıkmıyor iki burnumda tıkalı büyük ihtimalle burnumun arkasına yapıştılar ve orda kaldılar.Hatta o kadar şiddetli kustumki lavoba felan tıkandı.Ne yapabilirim.
Burnuma karpuz ve karpuz çekirdekleri kaçtı
15
●3.981
- 01-07-2014, 05:24:37Hocam öncelikle geçmiş olsun,bunda çokta mide bulanacak bir durum yok.Hepimizin en az sizinki kadar şiddetli kusmuşluğu vardıroccili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Olaya gelirsek;Uzman değilim fakat burunun arkası yani kanaldaysalar akıntıyla giderler diye düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla bu kanallarda sürekli akıntı olur fakat fazla olduğunda biz burun akıntısı yaşarız.Biraz zaman geçtikten sonra herşey yoluna girer gibime geliyor.
Bu durumlardan daha iyi anlayan arkadaşlar size tavsiyelerde bulunacalardır.Tekrardan geçmiş olsun,hayırlı Ramazanlar
- 01-07-2014, 10:30:29Hocam öncelikle geçmiş olsun sizi korkutmak istemem fakat burun yolları tehlikelidir. Beyine giden yollar vardır ve bu çekirdekler beyninize gittiği takdirde felç olma riskiniz vardır. Bir tanıdığımızın küçük çocuğu burnuna kuru fasulye sokmuştu ve felç olup hayatını kaybetmişti. Size tavsiyem bir hekime görünmeniz.
Tekrardan geçmiş olsun. - 01-07-2014, 20:50:50karpuzlarda ne varsa 1 tabak karpuz yedim ağzımın içi hala karpuzlu yıkıyorum su içiyorum hala karpuz var GDO lumuydu acaba yediğim karpuz afedersiniz ama tükürüğüm bile karpuzlu hala anlamadım gitti.
- 02-07-2014, 00:21:21Üyeliği durdurulduDoktora danışmadan uygulamayın dediğimi enfiye tozu diye bişey var burnuna çekiyosun karabiber gibi seni iki buçuk üç dakika 50-60 kere hapşırtıyor genel"de sinüzit olanlar yapar bunu ama burnunu falan açıcaktır tahminimce yinede bi acile yada doktora gitmeni öneririm durumunla ilgili

