Kardeşim asker şu anda bir sorusu var
11
●1.916
- 23-05-2014, 18:35:01Arkadaşlar kardeşim şu anda bilecik merkez de usta bilrliğini yapıyor bunun ortopedi rahatsızlıgı var bilekte kırık kemik var benden sormamı istediği askerde izinde devlet hastanesinde ayak ameliatı olabilir miyim diyor ? şartlar nasıl olur normal uzun dönem er asker. Nasıl bir yol olur ?
- 23-05-2014, 19:14:35önce bu talebini takım komutanına iletir, o ertesi gün hastaneye gidecek olan grup ile izin yazar, eğer askeri hastane varsa önce oraya götürürler imkanı varsa orası yapar, yoksa orası devlet hastanesine sevk yazar ameliyatı orda olur çıkınca alacağı raporu askeri hastaneye onaylatır, durumuna göre birliğinde yatılı istirahat yada hava değişimi verilir, başka bir aşama yok diye biliyorum.
Galaxy Y Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. - 23-05-2014, 22:56:42revire gitsin revir askeri hastaneye yönlendirir orası ameliyat edemezse devlet hastanesine gönderir oradada ameliyat imkanı yoksa ankara ya kadar yolu var
kafasına göre devlet hastanesine gitmesin askeriye nereye sevk ederse oraya gitsin
ameliyatlık bi durumsa ameliyat ettirirler - 23-05-2014, 23:16:39gataya gitmek varken devlette ne işin var kardeş. uzman doktorlara deney malzemesimi olmak istiyorsun. geçmiş olsun.