• 10-05-2014, 21:02:03
    #1
    Üyeliği durduruldu
    arkadşlar, heveslendim, bi' site açayım dedim. domain: andromobil.com android haberleri falan yazacaktım. iki gündür karttan para çekmedi godaddy, kart paypala da bağlanmadı. bugün bağlamayı başardım, dün birisi reglemiş. lanet olsun, ağlamak üzereyim

    not: bu konu içimi dökme amaçlıdır.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:02:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:00:52 --

    kurduğu site de site olsa... o kadar tasarımını falan yaptıydım.
  • 10-05-2014, 21:09:48
    #2
    Bence bunu sizin kayıt yaparken gören bir kişidir ya da tanıdığınız da olabilir.O yüzden bu tür isimleri bir seferde kayıt etmek lazım.O kadar firma var memlekette hocam.
  • 10-05-2014, 21:10:02
    #3
    Hocam domaini isimtescilden falan arattınız mı hiç? Geçmiş olsun...
  • 10-05-2014, 21:11:52
    #4
    geçmiş olsun hocam. Benzer bir durum benim başımada gelmişti limitten dolayı domaini alamadım 2 gün borcu yatırdım sonra baktıgımda domain alınmıştı çok kötü bir duygu
  • 10-05-2014, 21:15:43
    #5
    Üyeliği durduruldu
    WaLKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence bunu sizin kayıt yaparken gören bir kişidir ya da tanıdığınız da olabilir.O yüzden bu tür isimleri bir seferde kayıt etmek lazım.O kadar firma var memlekette hocam.
    Yok kimse görmedi, kimsenin haberi de yok zaten site açacağımdan.

    utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam domaini isimtescilden falan arattınız mı hiç? Geçmiş olsun...
    yoncu.com/whois/andromobil.com burdan whois kontrol etmiştim, ertesi gün reglemiş hainler. çaktırmamak için bir de ihs'den reglemişler.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:15:43 -->-> Daha önceki mesaj 21:12:53 --

    Heleysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    geçmiş olsun hocam. Benzer bir durum benim başımada gelmişti limitten dolayı domaini alamadım 2 gün borcu yatırdım sonra baktıgımda domain alınmıştı çok kötü bir duygu
    saÄŸolun, ne koydu ama bana...
  • 10-05-2014, 21:32:03
    #6
    WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok kimse görmedi, kimsenin haberi de yok zaten site açacağımdan.



    yoncu.com/whois/andromobil.com burdan whois kontrol etmiştim, ertesi gün reglemiş hainler. çaktırmamak için bir de ihs'den reglemişler.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:15:43 -->-> Daha önceki mesaj 21:12:53 --



    saÄŸolun, ne koydu ama bana...
    http://www.yoncu.com
    Türk sitesiymiş Hepimizin aklına gelen şey sanırım...
    Geçmiş olsun tekrardan
  • 10-05-2014, 21:32:16
    #7
    Mobilandro.com da fena degil onu al bostaysa

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 10-05-2014, 21:37:34
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mobilandro.com da fena degil onu al bostaysa

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    alejandro o efekti vermez ama başka domain buldum, onu alacağım, whois falan yapmadım. hadi hayırlısı.

    utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.yoncu.com
    Türk sitesiymiş Hepimizin aklına gelen şey sanırım...
    Geçmiş olsun tekrardan
    evlerine ateşler salsın, inlerine sheller bassın, sunucularına ddos girsin sağolun.
  • 10-05-2014, 21:37:36
    #9
    net boÅŸsa al gitsin daha uyumlu duruyor domainle