Merhaba Arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki ay sonu seçim var. Firmamız tamamen başka firmalara hizmetler veren bir firmadır. Şahıslarla çalışma yapmıyoruz kesinlikle. Bu ay girdi gireli işler felaket derecede kesat. Acaba diyorum ki seçimler etkiliyor mudur? Bu konudaki görüşleriniz nedir?
NOT: Rica ediyorum konu altında siyasi konuşmalara girmeyiniz! Siyasi konuşmalar bildiğim kadarıyla forumda yasak olduğu için konumun kapatılmasını istemiyorum..
Seçimler Piyasadaki İşi Etkiler Mi?
12
●862
- 05-03-2014, 13:14:58
- 05-03-2014, 13:35:17Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Birde firmanızın ne iş yaptığını söyleseydiniz ona göre yorum yapardık.
- 05-03-2014, 13:47:41Hocam tabiki bizim ülkemizde böyle olaylar her zaman bazı etkilemeler yapmıştır... ama @MechulKalan arkadaşımızın dediği gibi hangi sektorde çalıştığınızı belirtseydiniz. Bu konu hakkında detaylı bir yorum yapabilirdik ama yinede ben şöyle bir yorum eklemek istiyorum seçim zamanı medya işi ile uğraşan(radyo,gazete,dergi,yerel tv) şeklinde ,reklamcılar(araç giydirmesi,afiş,kartvizit,broşür),web tasarım işi yapanlar(aday websitesi),toplu sms gibi sektorler biraz haraketlenebilir. Tabi bu haraketşenmede şehirden şehire yada o şehirdeki aday sayına görede değişebilir...
NEOI 588-734 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 05-03-2014, 14:00:58Hocam kısacası hizmet sektörü diyelim. Bir mal vs satışı değil. Pek fazla giremiyorum firma prensipleri için konuya.mechulkalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler yorumunuz için..RooTsGhosT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha çok hizmet sektöründe çalışan firma sahipleri varsa. Bu konuda aşşağı yukarı fikir verebilecek varsa neden iş olmadığı hakkında fikrim olacaktır. Geçtiğimiz aylar her şey gayet iyiken, mart ayı itibariyle işler kesat. Hiç yok denecek kadar az derecede diyebilirim. Bunuda seçimlere bağlayabiliyorum ancak. - 05-03-2014, 16:22:13Arkadaşlar yok mu güzel bir düşüncesi olan arkadaş? Kimsenin yok mu hizmet sektöründe firması veya çalışan biri?
Kafayı yemek üzereyim? - 05-03-2014, 19:05:06Hizmet sektörünü bilemicem ancak; insanlar lüks şeyler için maalesef para harcamıyor. Lüksten kastım gerekli olmayan temel şeyler için.EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunda seçimden çok, seçim süresinde olan olayların payı çok büyük. Özellikle dolar ve euro nun artması insanları korkuttu. İnsanlar ülke de bir şeylerin olması nedeni ile para harcamıyorlar. Sadece temel ihtiyaçlarını karşılayıp, kalan paralarını kenarda tutuyorlar.
Seçim sonrası piyasaların rahatlayacağını ve döviz kurlarında artışların düşmesini öngörüyorum. O zaman biraz rahatlama olacak ve işler biraz daha fazla açılacaktır.
Bu söylediklerim, temel ihtiyaçların dışındaki ihtiyaçlar için para harcanan sektörler içindir. Eğer sizde bu kategoriye giriyorsanız kendinize pay çıkartabilirsiniz.
İyi forumlar. - 05-03-2014, 19:30:51etkilemediği alan mı var sanki ?
herkes şuan nakitte kalma telaşesi içerisinde
dolardan altından bistten iptal edilen ihalelerden tokat yemeyen çok az iş adamı var şu süreç içerisinde...
istikrar tekrar sağlanana kadar bu böyle gider , istikrardan kastım da seçimler...