• 28-08-2013, 11:07:37
    #91
    Kanıtmı lazım? Suriye uzak değil. Buyrun gidin görün. Hatta hiç yurtdışına çıkmayın. Buyrun Hatay'a gelin. Zaten o fareler burda. Gidin kendilerinden dinleyin yaptıkları vahşeti.

    Sonra gece sınıra gidin. Askeri görün. Ama kendinizi koruyun. Zira her an vurulabilirsiniz o fareler tarafından. Bakın bakalım o fareler ne yapıyor aslında.

    Cehennemde 2 yıl. Az değil. O inanmadığınız kanıtları, düşen uçağı hep gördük biz. Yanı başımıza mke mermileri saplanırken ordaydık. Kusura bakmayın kanıt getiremedik.
  • 28-08-2013, 11:08:10
    #92
    fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abi zaten kendi gibi düşünmeyene cahil diyen bir insandan doğal olarak senaryo yazmasını bekliceksin ve kaale bile almıcaksın.

    Biride ırak abd tereddüt ediyomuş felan fıstık yazmış google arayam dedim sadece r10 çıkıyor.

    ayrıca kara harekatı zaten düşünülmüyor sadece abd uçakları kimyasal silah olduğu yerleri vurup çıkacakmış esad maalesef düşmücekmiş zarar vericez dedi sadece haberlerde öyle yazıyor. Hadi şimdi senaryo yazmaya ve yalan haber üretmeye devam.

    edit : videolar konmuş videolarda türkçe başlıklar kimin ne olduğu belirsiz buna inanan insanlar ben cahilim kabul.
    ilk olarak kesinlik bildiren bir yazı yazmadım. özellikle belirttim facede gördüm diye. o resmi aramaya üşendiğim için paylaşmamıştım ama bu yazınızın üzerine gittim buldum.


    hala doğruluğu konusunda kesin bir yargım yok fakat, başbakan meclise ilk girdiklerinde bu şahsa bizzat özel kuryeyle mektup yazmış içeriği googlede var sabah gazetesinde de yayımlanmış. neyse googleye " biz irak’a müdahale konusunda tereddüt ediyorduk, recep tayyip erdoğan bize cesaret verdi. " diye aratırsanız çıkan sonuçları görürsünüz. doğrulu hakkında bilgim yok ama bu kadar geniş paylaşımı var ise kusura bakmayın da paylaşırım ben.
  • 28-08-2013, 11:09:24
    #93
    BotBeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haklısınız .Suanda suriyede kanin durmasi ici esed bitmeli .Halkina bu kadar zulmeden birisini destekleyemem vicdanim buna el vermez maalesef .

    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Ya pardon ama kim kime zulmediyor. Rica ediyorum gidin Suriye'ye. Sadece Şam'ı görün. Zulüm olan biryerde halk normal yaşamına nasıl devam eder? Benim mantığım almıyor açıklayın bana bunu.
  • 28-08-2013, 11:09:56
    #94
    Ha birde şunu izleyin sırf ALEVİ oldukları için öldürülen 3 insan.


    http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

    Ya da boşverin ya bunlar montaj sahte videolar ESAD yaptı bunları değil mi ?

    Video alt yazılıdır.

    Ayrıca arapça biliyoruz çeviriler doğrudur.
  • 28-08-2013, 11:14:43
    #95
    Savaş son çare olmalıydı. Diplomasi ve uluslararası hukuk elden bırakılmamalıydı.
  • 28-08-2013, 11:17:40
    #96
    CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanıtmı lazım? Suriye uzak değil. Buyrun gidin görün. Hatta hiç yurtdışına çıkmayın. Buyrun Hatay'a gelin. Zaten o fareler burda. Gidin kendilerinden dinleyin yaptıkları vahşeti.

    Sonra gece sınıra gidin. Askeri görün. Ama kendinizi koruyun. Zira her an vurulabilirsiniz o fareler tarafından. Bakın bakalım o fareler ne yapıyor aslında.

    Cehennemde 2 yıl. Az değil. O inanmadığınız kanıtları, düşen uçağı hep gördük biz. Yanı başımıza mke mermileri saplanırken ordaydık. Kusura bakmayın kanıt getiremedik.
    Aynen Hatay'a bekleriz gezdirelim sizi sınırda bakalım olaylar nasılmış ?
  • 28-08-2013, 12:31:27
    #97
    Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynen Hatay'a bekleriz gezdirelim sizi sınırda bakalım olaylar nasılmış ?
    Peki hocam Hataylı olarak sığınmacılar hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim ?
  • 28-08-2013, 12:32:15
    #98
    Marshmallow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki hocam Hataylı olarak sığınmacılar hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim ?
    Suriye'li normal vatandaşsa sorun yok ama herhangi bir örgüte bir katkıları varsa gelmesinler
  • 28-08-2013, 12:48:05
    #99
    Marshmallow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki hocam Hataylı olarak sığınmacılar hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim ?
    Bazıları gerçekten yardıma muhtaç onlara yardım ediyoruz, insanız bizde.

    Çoğunluğu kamptan kaçıp merkezde dolaşıyor. Görmenizi isterdim. Sakallı, askeri pantolonlu, belde silah. Köylerde dolaşanlarda ceket altında Ak-47 taşıyanları gördüm.

    En lüks restoranda yemek yiyip mekan sahibine "Git Tayyip'ten al yemek parasını" diyerek çıkanlarına rastladım. Aynı şekilde dolmuşlarda, otobüslerde bunu yapanlarada rastladım.

    Alevileri keseceğiz diye sokak ortasında bağıranıda gördüm, sırf arapça konuşuyor diye birine saldıranıda.

    Hastanede doğum yapıp, doktor Alevi diye hastaneden kaçıp polis neden kaçtın dediğinde beni öldüreceklerdi diyeni gördüm.

    Alevi doktorlar beni tedavi edemez diyerek doktoru darp edenler var.

    Gezi parkı olaylarında hiçbir sebep yokken polise taş atanıda gördüm, polis yeleği giyip halkı dövenide.

    Sınırdan son model bentley, bmw, mercedes ile geçen sığınmacılar(!) var. Bizzat şahit oldum. Neden burdasın dediğimde: Para var, ev var. Hemde bedava. Niye gelmiyim? dedi bir tanesi. Yanında 3 sarışınla sınırdan geçti kampa gitti. Altında BMW.

    İşyerime geldiğinde bana derdini anlatan vardı. Allah belasını versin onların dedi bana. Ticaret yapıyormuş. Zorla kampa getirmişler. Aslında bizim köyde bir şey yoktu dedi. Fareler gitmeyeni kurşuna dizmekle tehdit etmiş.

    Kamplarda havaya uçanlar var. Basın bilmez. Füze filan değil. Bomba hazırlarken havaya uçanlar.

    Kısaca üç tip sığınmacı var:

    1-) Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar. Her zaman kapımız açık.
    2-) Fareler ve kemirgenler. Dövemezsiniz, hakaret edemezsiniz. Suçlu çıkarsınız. Ama onlar sizi öldürebilir. Gelmesinler.
    3-) Zorla gelenler. Onlar zaten ilk fırsatta geri gidiyorlar.