• 18-07-2013, 16:29:14
    #10
    Üyeliği durduruldu
    1.6 Tipo SLX alırsanız, beyaz olursa spolieride olursa tadından yinmez hocam.
  • 24-07-2013, 12:28:56
    #11
    Vegayı bizzat kullanıyorum 2004 model HB yukarıda yazılmış duvara çarparsanız kola kutusu gibi olur diye arabanın güvenilirliği kasa sağlamlığıyla açıklanmaz aksine arabanın dağılması istenirki enerji dağılsın hatta yeni arabaların çoğu yeri plastiktir inanmazsanız araştırın.

    Bu araçlar 7-10 liralık araçlar ne bekliyosunuzki 2004 model bile alsanız alacağınız araba 6 yaş daha genç olacak tipodan kilometresi kuvvetle muhtemel daha az olacak Sağlamlığı problem yapıyorsanız iki aracın kaportasına vurun ladanın kaportası daha sert ve kalındır.

    Problemler konusuna gelince Ladalar ucuz araçlar doğru düzgün bakım yaptırılmıyor haliyle arabaya bakılmazsa arabada size bakmaz 3 yıldır biniyorum yağ fren diskleri ve kaliperleri, filtreler dışında masraf etmedim sadece birkez oksijen sensörü değişti.

    Ben bir simit tankla(90TL lik gaz alıyor)lpg ile 420 km yol yapıyorum şehirdışı. Tipo buna yaklaşamaz bile.

    Alırsanız sakın 8valf olanlarına yüz vermeyin. arada 25 beygire kadar fark var.
  • 24-07-2013, 14:31:30
    #12
    Bu 2 modelde kesinlikle Lada Vega. (16v mümkünse 2006 sonrası, hidrolik oluyor)
    elimizden şimdikiyle beraber 6. ladamız. Bakımını yaptırdığın sürece oldukça sağlam araba, sürerken güven verebiliyor. Ve parçaları da çok ucuz kolay bulunuyor tablacılardan bile bulursun