• 17-07-2013, 15:39:52
    #1
    Selamlar.
    Vega ve tipo arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?
    Tipolar lpgli 20 kuruş falan yakıyor vega ne kadar yakar acaba ?
  • 17-07-2013, 15:54:07
    #2
    Arada kalmana gerek yok , tiponun hangi modelini alacağını bilmem ama tiponun verdiği konfor ,sürüş keyfi ve gösteriş vegada yok olmazda .
  • 17-07-2013, 16:34:44
    #3
    Kurumsal PLUS
    Başlığı Lady Gaga vs Tipo diye okudum Oruç benim kafaya fena vurmuş
  • 18-07-2013, 01:31:20
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Mesaj içeriğini sildim.
  • 18-07-2013, 10:34:34
    #5
    Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selam öncelikle en başta ikisinin de 20 kuruş yakmadığına inanarak kararını ver. Uzun süre araştırdım. İnsanlar araçlarını met etmek için neredeyse 1 kuruş yakıyor diyecekler. Tipo kasa ağırlığı vs motor verimi nedeniyle yakıt olarak vegadan fazla yakar. Vegalarında 16v enjeksiyonlu modelleri az yakar ve çekişi iyidir. 8v fazla met etmezler. Ha crash teste gelince lada vega boş kutu kola kutusu gibi duvara toslayınca dümdüz olur. Tipo daha güvenlidir vegaya göre. Ha vega yerine samara 2000+ enjeksiyonlu tercih edersen. Çekiş, ucuzluk, rahatsızlık, crash testte 5/4 oranıyla daha iyi bir araca sahip olursun.
    tipo daha az yakar diye biliyordum. babamda vega vardı araç çok sorun çıkartıyordu tipo da böyle midir acaba ?
    hocam peki siz olsanız lada vega mı alırsınız tipo mu alırsınız ya da ford tuanus'a ne dersiniz ?

    Bu üçü arasındayım ama bir de şunu görünce aklım gitti. Amerikan şekli var araçta çok güzel bu araba için ne dersiniz ? LPG'li olsa da çok mu yakar sizce ?
  • 18-07-2013, 10:57:13
    #6
    Hocam bütçe nedir? Gösterdiğiniz Daewoo araca 10.900 TL vermek yerine biraz daha üstüne koyup Palio falan baksanız daha kârlı olabilir.
  • 18-07-2013, 11:34:16
    #7
    Anybody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bütçe nedir? Gösterdiğiniz Daewoo araca 10.900 TL vermek yerine biraz daha üstüne koyup Palio falan baksanız daha kârlı olabilir.
    ya benim max bütçem 10 bin. Ben açıkçası crsyler tarzı uzun geniş amerikan arabalarına bayılıyorum ancak bunları motorlarının yüksek oluşu, vergisiydi, yakıtıydı, parçasıydı, elinde kalmasıydı derken vazgeçiyorum. Sonra böyle tipo falan bakıyorum. Son olarak bu daewoo yu gördüm çok da hoşuma gitti ancak alınır mı bir yandan bakıyorum işte. İlk arabam olacak.
  • 18-07-2013, 11:44:30
    #8
    lada güzel araçtır.tipoyu bilmiyorum yakıt olarak daha düşük olabilir fakat eski araçlarda yakıtı değil aracı değerlendirmek lazım neden derseniz yabancı araçlar her zaman yerli araçlara göre daha sağlamdır.
    Ben lada diyorum tabi model ve durumuna göre dğeişir.
  • 18-07-2013, 14:46:05
    #9
    evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başlığı Lady Gaga vs Tipo diye okudum Oruç benim kafaya fena vurmuş
    bende böyle okudum oruç vs de değiliz hani