• 25-05-2024, 16:02:38
    #19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Forum dışında da bir hayat var. Bu tarz 3 yaş esprilerinizi oraya sarf edebilirsiniz.
  • 25-05-2024, 16:03:15
    #20
    galipahmett adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forum dışında da bir hayat var. Bu tarz 3 yaş esprilerinizi oraya sarf edebilirsiniz.
    tamam çıkabilirsin konudan artık
  • 25-05-2024, 16:04:38
    #21
    Bu arkadaşı aramızda oy toplayarak banlatamıyor muyuz ya
  • 25-05-2024, 16:05:52
    #22
    yekincix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arkadaşı aramızda oy toplayarak banlatamıyor muyuz ya
    oyları kendine çekme de başkan 😅
    https://www.r10.net/off-topic/404719...e-ne-oldu.html
  • 25-05-2024, 16:06:44
    #23
    Alıntı
    Bu kategoride eğlence ve geyik adı altında;
    • Ötekileştiren, kutuplaştıran, ayrıştıran, halkı kin ve nefrete sürükleyebilecek konu açmak ve yorum yapmak yasaktır.
    • Din, dil, ırk vb.ayrımı yapmak ve bu konuda kişileri küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
    • Cinsellik ile ilgili müstehcen +18 konular açmak yasaktır.
    • Manevi değerlere zarar verecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır.
    • Alkol, tütün vb. sağlığı olumsuz etkileyecek konular açmak yasaktır.
    • Provakasyon amacı taşıyan konular yasaktır. Provakasyon ortamına zemin hazırlayan kullanıcının yazdığı mesajlar silinmeden link olarak üyelik siciline de işlenerek forumdan uzaklaştırılacak ve Profil Doğrulanmamış ise Profil Doğrulamasına yönlendirilecekler.
    • Küfür, hakaret, argo, küçük düşürücü yazı ve görsel kullanmak yasaktır. Bu tarz ifadeleri kullanan üyelerin mesajları silinmeden yazdığı mesajlar link olarak üyelik siciline de işlenerek forumdan uzaklaştırılacak. Ceza süreleri dolduğunda profilleri doğrulanmamış ise Profil Doğrulamasına yönlendirilecek. Profillerini doğrulamadığı takdirde r10.net’i kullanamayacaklar.
    • Kanunlarda yer aldığı üzere Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'e ve Ülkemizin Cumhurbaşkanına küfür, hakaret, aşağılayıcı ifade ya da bunları ima eden görsel, yazı kullanmak, yazmak, paylaşmak yasaktır.
    • Telif hakkı olan (maç yayını, dizi, film vb.) içerikleri kaçak olarak barındıran linklerin paylaşımı yasaktır.
    • +18 (xyz) – illegal, bet, b4his kısaca T.C. Kanun ve Mevzuatlarına aykırı siteler ve konular ile ilgili paylaşımlar yasaktır.
    • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na, Kanunlarına aykırı paylaşımlarda bulunan tüzel veya gerçek kişilerin paylaşımlarının geyik/eğlence amaçlı olsa bile açık bir şekilde forumda paylaşılması yasaktır.
    • Kanun dışı hareket ve ifadelerden dolayı savcılık ya da emniyet müdürlüklerinden resmi "bilgi ve belge talebi" yazısı/evrakı geldiği zaman mecburen yapmak zorunda olduğumuz Kullanıcı Bilgilerini KVKK kapsamında resmi makamlarla paylaşacağımızı bilmeniz gerekir.


    Önemli Bilgiler:
    • R10.net olarak Yer Sağlayıcı olarak faaliyet gösterir. R10'da konular, mesajlar ve içerikler denetimden geçmeksizin, kullanıcılar tarafından yazılmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak R10'un sorumlu olduğu konu Kullanıcı Bilgileri talep edildiğinde resmi makamlarla paylaşmak ve ihtar geldiği zaman kanun dışı bir içerik mevcut ise x konuyu x mesajı kaldırmaktır. Bunun haricinde resmi olarak bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır.
    • Toplum olarak insanlara küfür etmeyi, linç etmeyi, aşağılamayı, ayrıştırmayı alışkanlık haline getirmemeli, kavga yerine nezaket ortamında hoşgörü ile konuşarak tartışabilmeyi öğrenmeliyiz.
    Yukarıdaki kuralları oluştururken amacımız R10'un kalitesini korumak ve üyeler arası kutuplaşmayı önleyerek üyeler arası bağların, ticaretin kopmasına müsaade etmemek..

    Kurallara uymayanlar moderasyonun insiyatifine ve açtığı konu, yazdığı mesaja göre forumdan kısa/uzun süreli/süresiz olarak forumdan uzaklaştırılabilir ya da kategoriden süresiz banlanabilir.

    İyi forumlar dileriz.
    R10.Net Yönetimi.

    GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler beni düşündüğün için ancak konunun senle alakası yok. Sen fazla yorma böyle şeylere kafanı. Geyik kategorisi olduğu istediği konuyu açabileceği anlamına gelmez.
    Birincisi rica ederim ikincisi beni ilgilendirir bende bu forumun bir üyesiyim ve alıntı yaptığım kurallar içinde bu konuyu engelleyecek bir kural göremedim yani kurallara uyduğu sürece istediği konuyu açabilir. Tekrar hatırlatıyım sen kendini bi dinlendir.
  • 25-05-2024, 16:07:29
    #24
    berathizms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tamam çıkabilirsin konudan artık
    İstediğim konuya girer çıkarım ama siz "Aldatıcı Başlık" atarak maxigeyik'e açtım konudan çıkın diyemezsiniz.
    Seviyenizi düşürmeyin. Bu kategoriye konu açmadan küçük bir IQ testi konsa iyi olur.
  • 25-05-2024, 16:08:40
    #25
    galipahmett adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstediğim konuya girer çıkarım ama siz "Aldatıcı Başlık" atarak maxigeyik'e açtım konudan çıkın diyemezsiniz.
    Seviyenizi düşürmeyin. Bu kategoriye konu açmadan küçük bir IQ testi konsa iyi olur.
    size katılıyorum yorum yapmak içinde IQ testinden önce brain testi yaptırılsa iyi olur hocam.
  • 25-05-2024, 16:10:11
    #26
    Bu konu neden çoğu kişiye bu kadar battı anlamadım? Sanki herkes başlığı görür görmez benzinliğe gitmişte benzini doldururken konuyu okumuş arkadaş.
  • 25-05-2024, 16:10:26
    #27
    mehmetisgrn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Birincisi rica ederim ikincisi beni ilgilendirir bende bu forumun bir üyesiyim ve alıntı yaptığım kurallar içinde bu konuyu engelleyecek bir kural göremedim yani kurallara uyduğu sürece istediği konuyu açabilir. Tekrar hatırlatıyım sen kendini bi dinlendir.
    Hocam rica ediyorum senle alakası olmayan konulara dahil olma. Bizzat kurallar içerisinde öyle bir detay olmasa da, bu arkadaşın 5 yaş esprileri ve "Aldatıcı Başlık" paylaşımların doğru olduğunu bulmuyorum. Seni alakadar eden konu olduğunda seni etiketlerim o yüzden boş yere sana laf anlatmakla uğraştırma beni.