bulmusemr77 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
1.si kurduğum cümleden nasıl zekasız olduğumu anladığınızı açıklar mısınız? Analizlerinizi neye göre yaptığınızı merak ediyorum. Gün içerisinde de insanlara bu kadar kolay hakaret etmiyorsunuzdur umarım.
2.si kızınızı arkadaşı davet edebilir, her davet edildiği yere gidecek ya da gitmeyecek gibi bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
3.sü örf ve adetlerinizi kendiniz yaşayabilirsiniz bu olay bir mekanda oluyor ve bu mekanda da oradaki insanlar kendi aktivitelerini gerçekleştiriyor. Bu mekana gitmediğiniz sürece sizi alakadar eden bir durum yok.
4.sü ar damarı çatlamış olanların bu mekanlarda ya da bu düşüncede insanlardan mı oluştuğunu düşünüyorsunuz? O halde cemaat evlerinde yaşanan olaylara da bir göz atın derim.
Son olarak da şunu belirteyim. Kızımın gitmesine ben de karşı olurum fakat karşı olduğum için bir yerin kapanmasının gerekmediğini düşünüyorum, çünkü ben bu konudaki yerden uzak olursam bana ya da yakınlarıma bir zarar veremez. Diğer mantıkla ise örneğin Galatasaraylılar da Fenerbahçeliler derneğini kapatmak istesin, belki de onlara göre Fenerbahçeliler holigan ve toplum için zararlı kişiler.
KADER