Sevap ve Günah Bu Kimsenin Bileceği Birşey Değil Cenab-ı Hakk Bilir.
Adam Yaptığı Bir Eylemi Paylaşmış ve Belki Yaptığı Güzel Birşey ile Burada Bir Kardeşimizi Bu Güzelliğe Teşvik Edecek.
Herşeyi Gövde Gösterisi Yapılıyor Gibi Empoze Etmeye Bayılan Bir Millet Olmuşuz Yahu.
Bugun yine 1 canlının karını doyurma mutlulugu ile eve geldim.
17
●637
- 13-10-2014, 22:16:51Sanki yemeği veren arkadaş çok ünlü bir kişi yada çok ünlü bir işadamı ve kendisini reklam yapıyor.
Eleştirenlerin aklına şaşarım. Adam yemek vermiş ve teşvik etmiş. Millette sevaptan bahsediyor. Hacı hocalar çoğaldı ! - 16-10-2014, 16:41:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.adam demiş ki yapıyorum belki başkalarıda yapar hayvanlar nasiplenir. hayvanlara yaptığınız yardımı her zaman gösterin ki insanları teşvik edin. tepki veren arkadaşların tepkisi insanlar için geçerli olabilir. hayvana sevap kazanmak için yardım edeceksen hiç etme zaten, insanlık için karınlarını doyurursun.
- 16-10-2014, 18:28:11Hocam arkadaşın buraya yazmasındaki sebep başka insanlara örnek olmak. Ben mesela bu yazıyı gördüm ve hayvanlara yardım edesim geldi . Hatta arkadaşın dediği gibi ara sıra hazır mama alıp belki verebilirim.SerhattB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş örnek olmaya çalışıyor başka şeylere çekmeyelim lütfen. - 16-10-2014, 20:15:34Arkadaş takılmış sadece bu kadar büyütmenin anlamı yok yazdığı mesajdan da espri olduğu belli oluyor zaten. Konu sahibi arkadaşı da kutluyorum örnek davranışı için mutlaka teşvik edecektir birilerini.
- 17-10-2014, 01:21:42neden her iyiliği cennete gitmek ve sevap olarak algılıyosun şakacı arkadaş?
insan sadece cennete gitmek için mi iyilik eder?
iyilik karşılık beklemeden de yapılamıyor mu?
iyilik yapana takılmak, dalga geçmek, şaka mı şimdi bu?
konuyu açan arkadaş aslansın, baş tacısın.
hayvan sevemeyen insan sevemez derler..
yaşasın sevapointler (!) - 17-10-2014, 23:07:01Kendi adıma, size çok teşekkür ediyorum.
Keşke, herkes evde artan yemeklerini bu meleklere verseler.
Çok zor bir şey değil, çöpe atmak yerine onlara vermek.
Ne yazık ki, bunu düşünen o kadar insan var ki.
Kemikleri sayılıyor etrafımızdaki köpeklerin.
Elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor.