sio adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eyyy Vodafone faturalı arkadaşlar
40
●3.196
- 23-02-2024, 17:47:41Twitter kullanmıyorum.SonGazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim böyle iyi sanırım, 24gb/1k telefon/250 sms vergiler dahil (15tlvergi) 152 TL sanırım daha altına fiyat ve üstüne gb vermezler şansımı çok fazla zorlamayayım.
- 24-02-2024, 11:51:54Geçen gün Türkcell için eşim aradı hattı taşıcaz uygun tarifeniz yoksa dedisizi kaybetmek istememeyiz diye 2 kat fiyat verdikleri tarifeyi söylediler taşıyoruz dedik taşıyın dediler

Dün Vodafone dan beni aradılar taahhüt bitiyor 175TL lik paketinizi 350TL den yenileyelim dediler, ben %100zam almıyorum bu nasıl bir fiyat artışı hattımı taşırım bu fiyata kullanmam dedim diğer operatörlerde de fiyat artışlarından bahsetti. 4.operatör geldi sizin verdiğiniz fiyatın 5/1 fiyatına tarifleri var dedim, ama yeni firma baz istasyonları eksik olur hat çekmek falan deyince, onlar istasyon kurmuyorlar Türkcell den kiralıyor dedim bir an sessizlık oldu siz bilirsiniz dedi kapattı telefonu
Şu kapatırım taşırım diyipte yarı yarıya indiirim alanlar nasıl yapıyor, sesim mi çok kötü beni neden ikna etmiyorlar
- 24-02-2024, 14:50:43Aylar önce tarife taahhüt bitmişti 110 küsür ödüyordum, bir kaç aydır taahhütsüz 130 küsür ödüyorum 15gb . Aradım şimdi gene 15gb 3 ay 106 TL 9 ay 130 küsür tarife aldım .dSonGazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En azından taahhütsüz zammından kurtuldum - 24-02-2024, 17:38:02Fiyat güzel bence 130 TL'ye bulamazsın böyleBeatbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-02-2024, 06:29:19Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hat iptal değil, Faturalıdan konturluya çeirmek istiyorum dediğiniz zamanda churn ekibine bağlanırsınız.
Hat iptal ifadesini kullanmayın. Telekominikasyon sektörünün tamamında churn ekibinden indirim alabilirsiniz.
Tabi 1 veya 2 yıl arayla bunu yapın. Sonuçta sizinle konuşurken geçmiş hareketlerinizi de görüyorlar. Bunu aklınızda bulundurun. - 25-02-2024, 09:56:19Kardeşim bildim bileli böyle yapıyor. Hatta bir kaç bilgi daha ekleyeyim.
Örnek vadafonede fiyatlar pahalı taşımayı düşünüyorum gibi müşteri temsilcisiyle konuştuğunuzda konu sahibinin dediği gibi uygun fiyatlar veriyorlar. Vermiyorsa tekrar arayın farklı müşteri temsilcisiyle deneyin oda aynıysa sistemsel bir durumdur daha önce indirim vs almışsınızdır yada adamlara mecbursunuzdur vermek için sebepleri yoktur.
Kardeşim genelde vadafonede bunu yapar eğer indirim vermezse turk telekoma geçer o mutlaka hat taşımada indirim verir 1-2 sene onu kullanır sonra yine indirim ister vermezse başka operatöre geçer bu döngüyü bildim bileli sürdürüyor : )

