• 11-03-2024, 23:07:22
    #10
    NK_Sosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Altlar aslında güzel alım fırsatları veriyor. Hype olan alanlarda yeni projeleri değerlendirmen faydalı olabilir. Tepeyi tahmin etmek oyun dışı kalmanı sağlayabilir. Belki şuan direnç olarak görünen 70ler yarın destek olabilir.Boğa zaten ayıya oranla çok daha kısa sürdüğü için fırsatları kaçırmamak lazım. Spot için kademeli alım vadeli için düşük kaldıraç ve zararda pozisyona ekleme ile oyuna dahil olmak bence şuan en mantıklısı olabilir.

    Tabi bunların hepsi tavsiye. Durumunu, bilgini, bakiyeni, beklentini vs. bilmediğim için.
    Btc nerden dönebilir bilmiyorum ana fibonacci 0.50 0.618 kadar mutlaka düzeltme gelir.
    Sonsuza dek yükselmez hiç bir parite.
  • 11-03-2024, 23:35:47
    #11
    A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çizdiğim fibo da tepe değişiklik gösterebilir. Ama minimum 0.618 e düşmesini bekliyorum
    0.618
    0.705
    0.79
    Buralarda güzel alım fırsatı olacak.

    bir nevi bende bir düzeltme bekliyorum. ama arkadaşlarında dediği gibi boğa henüz tepeye kadar btc yi taşımadı.
  • 11-03-2024, 23:41:14
    #12
    A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Birkaç aydır düzeltme gelmesini bekliyorum. Gelmiyor namussuz. Sizce düzeltme gelirmi 40k civarlarına en azından.
    Ne düşünüyorsunuz?
    Merhaba, makro biasım bullish fakat marketin şuanda dağıtım aşamasında olduğunu düşünüyorum. Haliyle düzeltme bekliyorum çoğu coinde özellikle alt coinlerin bir çoğu HTF PD Aray distrubition yaptığını gözlemliyorum gibi görünüyor.
  • 11-03-2024, 23:49:08
    #13
    btc düzeltme yapmadan ilerliyor.ama kaç defa altcoinlere sağlam düzeltme yaptırıp milleti liq ettiler.piyasa yapıcılar geçen boğadaki gibi altcoinler üzerinden değil btc üzerinden piyasayı yönetiyorlar.altcoinler artışa ne zaman geçse sağlam bi crush yapıp durduruyorlar.4 milyar dolar liq ettiler bir günde geçen.
  • 12-03-2024, 04:44:44
    #14
    Artık BTC almayı mantıklı bulmuyorum. Yeni çıkan kaliteli projeleri yatırım daha mantıklı geliyor. 10K$'ı BTC'ye bağlamak yerine yeni 2 projeye 500'er$ bağlamayı tercih ederim.
    Örneğin geçenlerde çıkan SOLCHAT ve SOLCARD projeleri çok güzel gözüküyor. Solchat 0.03lerden 8$'lara kadar geldi, şu an 7$ civarında. Ben 5.6$ bandından alım yaptım, geç haberim oldu.
    Solcard projesi 0.087$ civarında (yazmadan önce 0.073 'dü ) bunu almayı düşünüyorum. Şu an yüksek miktarları BTC'ye bağlamak yerine alt coinleri araştırmak daha mantıklı olabilir.
    --- YTD ---
  • 12-03-2024, 11:25:41
    #15
    Düzeltmeler geliyor ama o kadar derin bir düzeltme hemen gelmez diye düşünüyorum çünkü daha yeni yükseldik piyasa 2 sene bekletti. Geçenlerde BTC'nin 69k'dan 60'a düşmesi bence ciddi bir düzeltmeydi altcoinler bir sarsıldı ama hızlı toparladı.
  • 13-03-2024, 11:31:25
    #16
    Geçen gün bu konuda bir yazı okumuştum. Madencilerin günlük çıkarabildiği BTC sayısı 950 imi fakat dev şirketler günlük ortalama 500 milyon dolarlık alım yapıyormuş. Bu da BTC bir arz sorunu gösteriyor. Bu nedenle çok hızlı yükseliyor ara ara durulduğu zaman da altlar yükseliyor. Bir çok konumda söylediğim gibi doğru bir strateji ile her zaman kazanırsınız. Düzeltme beklerken trenin gidişini beklemek çok can sıkıcı olabilir.