Kaiser adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
13 Bin doları çeksem verirler mi
40
●3.896
- 14-02-2024, 23:13:01terimleri doğru kullanmak lazım. bu kişiler kendini uyanık zanneden bedavacıları dolandırıyorlar. bir de yatırımları alıp ödeme yaparak bir süre sistemi devam ettirerek sürekli içeri gelen parayı arttırmaya çalışan ve ödemeleri de yapan sistemler var. bunlar ponzi oluyor. sonra gelenler eskilere yapılan ödemelerin altında kalmaya başlayınca sistem artık verimli olmadığı için sunucuyu kapatıp kayboluyorlar. burada adam direkt dolandırıyor büyük bir meblağ almak için ufak meblağı gözden çıkarabilecek saflıktaki kişileri oltalıyorlar.
buna kanan kişi aslında bir nevi eğitim almış oluyor. ama başkalarının deneyimlerinin yetmesi lazım. bu tür bir şey olmaz diye düşünmek çok mu zor. adam niye versin 400k? - 15-02-2024, 00:17:15Kim kime 400k veriyor.brnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kripto piyasasında sentlerle işlem yapılırken
sırf üye oldun diye kimse 0.26 btc yi vermez.
paranızı kaptırmayın derim..
işte insanlar bu şekilde kandırılıyor.
acaba yatırsam gönderirler mi diye siz foruma sordunuz ya
emin ol bu işi gizli kapaklı kimseye bilgi vermeden para yatıran ve dolandırılan bir çok kişi vardır.
çıkıp dolandırıldığını da söyleyemiyordur utancından - 15-02-2024, 02:59:44Ben hiç siteye bakmadan söyleyeyim KESİNLİKLE DOLANDIRICI. İlk defa gördüğümüz bir şey değil, bu tarz çok fazla site var.
- 15-02-2024, 06:40:11Doğrulama için para istiyor ama 400k veriyor.Sakince siteden uzaklaşın.
- 15-02-2024, 11:04:07Hocam promosyon kodumla giriş yaptım doğrulanması için gerçek bakiye istediEmirhano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-02-2024, 11:10:50Hikaye.brnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek bakiye dediği de kripto para oradan neyin doğrulamasını yapacakmış, sanki eft havale ile ödeme alıyorlar.