Selamlar,
Belki hatırlayanlar olur; aylar önce kripto piyasasında çöküş beklediğimi ve tamamen nakite geçtiğimi belirtmiştim. Aynı konuda ve takip eden birkaç konumda da yüklü alım yapmak için fiyatların güvenli seviyelere ulaşmasını beklediğimi yazdım. Nitekim SAND coin öncü davranarak güvenli fiyat sınırına ulaştı ve aşağıda linklediğim konuda anlattığım üzere yüklü giriş yaptım;
BU KONUDA yüklü SAND alımı yaptığımı söylemiştim.
An itibariyle market yükseliş hareketine başlamış durumda fakat ralli derecesinde hareket etmesi için BTC'nin de güvenli seviyeye ulaşması gerekiyor. Ve bunun netleşmesi için son 1 hafta!
Eğer BTC 1 hafta içinde güvenli bölgeyi kıramazsa 13K'ları göreceğiz ve bunu erkenden fark edebileceğim için stoplayacağım. Şayet olumlu senaryo gerçekleşirse, Enjin, Bloktopia, Shiba, Avax ve Kava ve SOL coinlerden oluşan bir sepet oluşturup her birinden 2X bekleyeceğim.
1 hafta içinde öngördüğüm senaryolar ve alacağım reaksiyonlardan bahsettim. Her şey gönlümüzce olsun.
--------------------------------------------------------------------
Bu arada: değerli arkadaşlar; bu konu teknik analizin doğru sonuçlar verip vermediğinin tartışma konusu değildir. Bu konu altından kripto paralardaki yakın, orta, uzun vadede fiyat beklentileriniz veya yapmak istediğiniz alımlar hakkında konuşabiliriz.
Coinlerin Güncel Durumu 18.07.2022
11
●584
- 18-07-2022, 18:50:20Aslında bu seviye sürekli değişiyor, Twitter analizcilerinin çizdiği çizgilerle olmuyorSeotype adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibariyle 25K civarında olması senaryonun gerçekleşmesi için yeterlidir. Ama birkaç gün içinde çok şey değişebilir.
- 18-07-2022, 19:00:35Neden utanasın, bir arkadaşız. Bundan sonra her konuya etiketlerimFiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke öyle bir özellik olsaydı
An itibariyle 25K civarında olması senaryonun gerçekleşmesi için yeterlidir. Ama birkaç gün içinde çok şey değişebilir.
