İçerde olan birisi olarak şunu söyleyebilirim hocam . Bu işte tek kazanan kişi sabırla bekleyen kişiler. Hatanız sadece tek coine girmeniz olmuş . Fakat sepet yapsaydınız zararınız hem az olurdu hemde her zaman nakitte paranız olma yüzdeniz fazla olurdu.
Önceden bende sepet yaptım. Hem de 12 altcoine

Hepsi de projesi olan sağlam coinler idi. Ama BTC bir düştü hepsi yerle yeksan oldu. Bazıları yükselirken bazıları düşüyor haliyle yerimde sayıyordum. Uzun vadeli yatırım yapmıştım ama sonra paraya ihtiyaç olunca bozdum hepsini.
Ben uzman değilim ama 2017 den beridir bu sektördeyim ve şuan içerdeyim halada ufak ufak alıyorum zarar edeceğimi bilsem bile aldığım coinler var çünkü ben uzun vadeciyim
Ek olarak şunları da söylemek isterim 2024 te halving var ben asıl yükselişin boğanın ozaman geleceğine inanıyorum suanki yükselişler bence geçici aldanmamak lazım ama 2024 ten önce yükseliş gelecekse btc 30 bin altına düşüp oralarda bir süre takılacak öyle yükselecek derim
Tabi bunlar benim görüşüm
Ben bir kaç sene sonra bu arzda ki coinlerin kazımı bitince sektörün çökeceğini düşünüyorum. BTC kazamazsa insanlar ne yapacak? BTC'yi elinde tutmasının bir mantığı kalmaz ki. Kullanım alanı da yok. Bir şey satın alamazsın yada satamazsın. Ha keza ethereum da kazım da sona yaklaşıyor. Yılan hikayesine dönen güncellemesi çıkarsa kazım da çok zorlaşacak. Bu da bu coinlere olan ilgiyi azaltır.