• 16-05-2021, 13:23:41
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Pablitooo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ETH, LTC, ONT, EOS, NEO, DASH, IOATA, SXP uzun vadede tuttuklarım.

    Kısa vadede ATM tutuyorum sadece. Maç öncesi çıkacağım, şampiyon olursa katlar ancak bahis gibi riskli. Zaten 2-3 gündür kendini katladı.

    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Atm deme hocam atm deme içim gidiyo defalarca alıp sattım 50 lerden aldım 80 lerde 87 lerde sattım 1 defa zarar ettirmedi beni. ama gidince tam giderdi.

    Neyse geçen 64 liradan ciddi ciddi bi 50 bin gireyim dedim dursun bi çay doldurup geldim 80 olmuş tüh dedim yine gitti şuan bakım ağlıyorum.

    Hoş gerçi ben bu fiyatlara beklemezdim 200 üzeri gördüğünde satar geçerdim ama bence çok dikkat et Gs nin dün 280 den 5 saniye içinde 64 tl ye düştüğünü gördüm eğer kardaysan sat derim.
  • 16-05-2021, 13:34:30
    #11
    Buralar yine kedi köpek coinleri yazanlarla dolmuş. Bu insanlar bu coinlerde gelecek görmüyor yalnızca sağdan soldan tavsiye alıp kısa yoldan zengin olmayı umuyor.
  • 16-05-2021, 14:13:22
    #12
    Üyeliği durduruldu
    FHKarakas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Buralar yine kedi köpek coinleri yazanlarla dolmuş. Bu insanlar bu coinlerde gelecek görmüyor yalnızca sağdan soldan tavsiye alıp kısa yoldan zengin olmayı umuyor.
    60 cente 500 milyon kishu aldım yakında milyornerrrimm


    hocam sen bi safemoon , shiba , akita , bafe ve gorilin telegram gruplarına bak adamlar 3 sıfır attıktan sonra ilk soğuk duş alıp kendine gelmeyi ve sonra villa lar falan filan hayalleri kuruyorlar.

    yarım saatte kafayı yersin ya ben bunları 3-4 ay önce almışım öyle dursun diye 1-2 dolarlık milyon milyar adetler vermiş düşün 50 bin 100 bin basan var nasil bir cesaret ya