LUNA mağdurları
21
●1.964
- 13-05-2022, 06:55:10Luna 1800 TL den bir gecede 20 TL ye düşüp bugün 0.01 kuruşa düştü. Yani 18 milyon TL nizin bir anda 1 TL ye düşmesi gibi düşünün. Hayatımda yaptığım en büyük hata cripto paraya bulaşmaktı. Bu saatten sonra kripto borsası müşterisinin yüzde 95 inin kaçtığını düşünüyorum. Artık kimse düşmez bu işe. Bu işte çok para kazandım yaklaşık 5 yıldır al sat yaparak para kazanıyordum. Ekstra vadeli işlemler ve marjin yapıyordum. Ama birgün uyandığımda yıllarca uğraştığım biriktirdiğim tüm param gitmiş. Hem zamanım hem param gitti. Cripto para pişmanlıktır. Benim gibi binlerce kişi olduğundan hiç şüphem yok. Herşey yalandı aslında bir hayale inandık. Sağolsun uyandırdılar. Herkese geçmiş olsun
- 13-05-2022, 06:59:06Kazanırken güzel de kaybedince mi kötü? Bu işlere başlamak demek paranızı çöpe atmak demek. Bu kadar yüksek düşüş yapan bir coinin yeniden aynı seviyelere geleceğini düşünerek alım yapmanız da 5 yılda hiçbir şey öğrenemediğinizi gösteriyor. Büyük yıkımlar daha fazla yıkım getirir.
Bu mesaja da ayrı güldümpaollu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka yaptığınızı söyleyin lütfen. Biraz önce bir TÜRK şirketi ile bir kripto paranın düşüşünü aynı kefeye mi koydunuz?
18 kişi bunu beğendi. - 13-05-2022, 07:01:49Aramızdan Ayrılanlar - Vefat EdenlerKusura bakmayın sözüm meclisten dışarı ancak 100+$lardan 5$ düşen coinden zengin olma açlığıyla birçok arkadaşım alım yaptı. Bunu geçtim 5den 1i gördü, ekleme bile yaptılar. Akıla mantığa aykırı işler. Kara bulutun içine dalınmaz. Luna gibi soru işaretli bir coin delist edildi bakın piyasaya kan geldi.
- 13-05-2022, 07:04:17İnsanlar bir anda borsacı oldu
Büyük geçmiş olsun fakat luna sebebi ile kripto borsalarına veya kripto paralara hiç bir şey olmaz neler gördük biz...
Şaka yaptığınızı söyleyin lütfen. Biraz önce bir TÜRK şirketi ile bir kripto paranın düşüşünü aynı kefeye mi koydunuz?