Hangi alanlarda tecrübeliyseniz onlara yönelmekte fayda var.
Çırağı olmadığın işin ustası olmaya çalışma lafı bana her yeni iş fikrinde yol gösterir. Naçizane tavsiyem

Profesyonel yatırım danışmanlığı da alabilirsiniz. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama bu bütçelere uygun sizi zarara sokmayacak alanlar bulabilirler.
Edit: Forumdaki yatırımcı arayan arkadaşların projelerine göz atmanızı tavsiye ederim. Mutlaka ortak noktanız olan bir proje çıkar. Yada en azından paranın bir kısmıyla pasif geliri olan siteleri alıp kenara atabilirsiniz.
Merhaba, dijital pazarlama ve e-ticaret uzmanıyım. Aslında niyetim bu sektör dışında da varlık edinmek. Bu sebeple bir arayışım mevcut.
Aktif olarak çalışıyor musunuz bir iş kursanız başında duracak vaktiniz var mı bunları bilmeden tavsiye veremeyiz hocam maalesef
Ben olsam parsel tarlalara bungalov koyar kiralardım bu işi yaparsanız ömrünüzün sonuna kadar çalışmazsınız
Kışın peki? Dediğiniz iş fikri daha çok dönemsel gibi geldi ama bunu araştıracağım mutlaka teşekkür ederim.
Memleketin neresi bilmiyorum.
Ben olsam öncelikle arsa sonra ev alır bekletirim.
YTD
Para döngüsüne ihtiyaç varsa ev alıp kiraya vermek, ihtiyaç yok ise arsa şu an mantıklı yatırımlar arasında
Aslen mardinliyim. Ev vs var kira ile uğraşmak istemiyorum. kiracı derttir. bende kirada oturuyorum aynı şekil ev sahibi de dert.
Aylık 400 bin kazanan cafeye %30 ortak olmak hiç mantıklı değil. Parayı yatırım fonuna yada altına yatırsanız aylık daha fazla kazandırır.
Mevduatlı hiçbir işe girmek istemiyorum açıkçası. Dini sebeplerden ötürü. Altın alırsam evlendirirler beni 😂😂
Hangi bütçeyle yapacak bunu? Bunun reklamı var sosyal medya yönetimi var
Neden önyargılısınız? 9 yıllık reklam tecrübem var. 300 milyondan fazla yıllık reklam yönetimi yapıyorum. Sosyal medya uzmanları platformunun yürütme kurulu üyesiyim. Ama dediğim gibi dönemsel bir iş modeli gibi geldi araştıracağım