• 25-04-2006, 20:00:51
    #10
    saturn randevuma şu ana kadar xxx gold üye yapmişim yani millet üye oluyor veya bişeyler satin aliyor öyle düşünme. ayni şekilde kimdiro.comda güzel gidiyor kullanmayi birakmiştim yine eski üyeler gold üye olmuş devam ediyim dedim ehehe
  • 25-04-2006, 20:11:18
    #11
    Misafir
    php_coderr adlı üyeden alıntı:
    kimdiro ödemeyi sorunsuz yapıyor.emre o verdiğin link satış ortaklığı değil normal üyelik
    biliyorum, belki birisi gidip maxxi üye olur diye koymuştum
  • 25-04-2006, 20:46:53
    #12
    Misafir
    Ücretli üye çıkıyor.

    Silver Üye Sayısı: 1320
    Gold Üye Sayısı: 41

    Olmuş bende. Bi ara reklamları her sayfamda gösteriyordum. Günde 1-2 ücretli üye çıkıyordu 20.000 tekille. Randevum.com un gold üye kazanc yüzdeleri değişti bu arada. Onu haber vereyim. Haksız kazanç sağlamazsanız hakkınızı alırsınız.
  • 25-04-2006, 20:49:18
    #13
    Randevum işleri büyütünce biraz satış ortaklığı olayini salladı.
  • 25-04-2006, 23:30:29
    #14
    iyi bir script ile bence buradaki çogu kişi bu işin altından kalkabilir.
    Hiç ölmeyecek sektörlerin başında çöpçatan siteleri gelir.optimizasyonmuş, seomuş, pagerank mış bu sitelerin çokta umurunda

    Örnegin

    kalbimde.com en alta bakın.

    Kalbimde ailesine sizde katılın, Sitemize kayıtlı üye sayısı : 913047
    Şu an sitede 2237 online üyemiz bulunmaktadır.

    913.047 kişinin %5 kadarı gold üye olsa bu site ayda 45milyar kazanır.
    Hesap ortada

    site biraz güven verdikten sonra çogu kişi kredi kartı ile üyelik işlerini yapıyor artık.

    sekspartner.com sitesi günde 2milyara yakın kazandığını söylemişti bir abi.ne kadar dogru bilemiyorum ama.

    biz günde 1-2ytl nin hesabını yapıyoruz adamlar milyarlarla oynuyor.
  • 26-04-2006, 00:59:12
    #15
    Üyeliği durduruldu
    walla gene aynı konu peki admin abi elinde en az 5 çeşit çöpçatan sitesi var phpden anlıyosun istediğini yapacak şekildesin.
    Misafir adlı üyeden alıntı:
    biz günde 1-2ytl nin hesabını yapıyoruz adamlar milyarlarla oynuyor.
    Sen bu işin altından kalkabilecegini dusunsen milyarları alabilecegini dusunsen neden 1 2 ytl ile ugrasacaksın veya uğraşacağız.Sadece bi soru.

    Bu kadar arkadaşlık sitesi varken. Hatta En iyileri arasında bügün acacağımız bi siteye hiç bi reklam , seo , v.s yapmadan nasıl kazabileceğimizi düşünüyorsun.En az 5 Senede düze çıkamazsın.Öyle olsa istalbul.net - Ankara.net bu siteler daha dun açılmasına rağmen tv den tutu bircok siteye reklam ucreti milyarları sacmazlar.Diye düşünüyorum ben..cevap verirkende cebimizde 1 milyarın olduğunu varsayalım.Seo yapmıyoruz.Arkadaslık scriptinide biz yapacaz.Saten prof bişey 1milyardan aşağı yazdıramazsın.Host domain saten kolay.1 milyarla ne reklam verip nereye geliyoruz ?Bunu anlatırsan sevinirim..
  • 26-04-2006, 08:34:03
    #16
    sorun çok güzel sana şöyle açıklayayım;
    Atalarımızın güzel bir sözü var "Her baklanın, bir alıcısı çıkar" yada
    benim çok sevdigim bir söz vardır
    "migros var diye bakkal dükkanı açılmasın mı kimse"

    Olayın mantığı basit.Siz bir esnaf olsanız şu an da Koç ile yada Sabancı ile yarışamazsınız aynı şekilde koç yada sabancıda bugun bir General motor yada microsoft ile yarışamaz.Siberalem belki çok tanınmış ama bu onun iyi oldugunu göstermez.
    Eger gerçekten piyasayı takip edip bu sitelerin eksik yönlerini yada fazla yönlerini atıp (örnegin siberalemde form doldurmak tam bir işkence neredeyse annenizin kızlık soyadını soracaklar) piyasadakilerden daha iyi bir script ile işe girerseniz ve reklam yaparsanız.Bu illa büyük sitelere reklam vermek demek degil.50ytl'ye reklam alabilecek bir ton site var piyasada ve bu konuda juzy.net i çok takdir ediyorum. günde 3 gold üye çıkarıyor en az.(biliyorum çünkü scriptini xkare.com yazdı) ayda 4-5milyar kazanıyor.
    Peki açılalı ne kadar oldu 3-4 aylık bir mazisi var.

    Ben bu olaya şu gözle bakıyorum:
    bir erkegin ilk aradığı şey fiziksel güzellik.Kızın resmini begenirsen, tanışmak istersin, tanıştıktan sonra kızın burcunu, okuduğu kitapları, sevdigi ressamları falan filan ögrenirsin.Bu konuda www.hotornot.com takdir ediyorum.defalarcada paralı üye oldum bu siteye.Hep yapmak istedigim site bu, eger bu konuda bişeyler yapmak istersen bu yönde git.Buna benzer bir site yok bilgidim kadarıyla tr de. hosmuyumbosmuyum.com vardı ama kapandı sanırım.
    Bizde girecegiz çok yakında.Daldan dala atlamak yerine tek konuya yogunlaşıp tek bir site için çabalamak en iyisi olacak sanırım artık bizim için.
    6 harfli bir domain ve içinde hiç sesliharf olmayan bir domain ile. çok yakında bizde bu piyasaya girecegiz.
  • 26-04-2006, 08:39:55
    #17
    Misafir
    bende uzun vadeli arkadaşlık sitesi açmayı planlıyorum. gelir düzeyi iyi olursa ortaklık sistemi düşünebilirim. gold üye başınamı olur yoksa tıklama başınamı orasını o zaman düşünürüm yeterki gerekli destek olsun.
  • 26-04-2006, 10:13:21
    #18
    Üyeliği durduruldu
    tamam be tamam kimdiro sistemini kullancam.. kazanamassam hesabını sorarım size ben