• 05-07-2013, 17:19:59
    #1
    Merhaba,


    Arkadaşlar bu konuda sizlerle plugrush'ın sahibleri ile yaptıgım konuşmadan bahsedecegim.


    Bilginiz üzere Yetişkin içerik sahipleri hangi reklamı kullanıcagı konusunda hemen hemen kararsız bir yapıdadır. Çogunlukla beklemekten haz etmezler ve paranın hemen gelmesini beklerler.Ki bu çugu zaman yanlış reklam dizimi ve yanlış xxx reklam firmalarını seçmelerinden dolayı kazançları minimuma iner.


    Pekiyi Bu konuyu Açma Sebebim Nedir?

    Plugrush kazancımdan memnun olmakla beraber artık sitelerimde bolça (video ünü,video üstü,videoaltı,banner,pop...) reklam yerleşimi yapmak istemedigimden plugrush yönetimi ile irtibata geçtim. Türk webmasterlarının plugrushtan fazla haberi olmadıgı ve Türkce olsun yabancı içerikli olsun sitelerinde kullanılmadıgından bahsettim.

    Plugrush yöneticileri ilk başta yayıncılarına reklam oranında degişiklik yapamıyacagında bahsetti ve ben Türkce sitelerimiz den ,aldıkları hitlerden bahsedince, kendilerini tanıttıgımızda plugrush'ın reklamlarını Türkce sitelerimizde kullandıkca oranlarında artış yapıcaklarından hem benim hem referanslarımın kısacası plugrush kullanan Türkce sitelerin zaman içerisinde daha fazla kazanacagından bahsedip onlardan böyle bir söz aldım.

    ''Hi Adem,
    
    What I can do, is increase your overall earnings after I see some results. Both for you, and your referred webmasters. I can not do this now, but I can do that once I see that you get new webmasters into plugrush that start to make money..
    
    best regards
    admin''
    
    Merhaba Adem,
    
    Benim yapabileceğim sizden biraz sonuç gördükten sonra ortalama kazancınızı artırmak olacaktır. Hem sizin, hem de referans olduğunuz kişiler için. İstediklerinizi şu anda yapamam, ancak plugrush'a sürekli yeni webmasterlar kazandırdığınızı ve para kazandırttığınızı gördüğümde bu artışı yapabilirim.
    
    En iyi dileklerimle
    admin
    Bu konuyu kendilerine sunduktan ve uzun yazışmalarımızdan sonra kendilerine teşekkür ettigimde

    ''No problem, mate.
    
    Please promote plugrush on your turkish forums and we will make sure that you and them will be happy with the service..
    
    thanks''
    
    
    "Problem yok dostum,
    
    Lütfen plugrush'ı Türk forumlarında tanıt / paylaş, sonrasında emin ol sen ve onlar servisimizden çok memnun kalacaksınız.
    
    teşekkürler"
    böyle bir geri dönüş aldım , hemen hemen hiç bir firmadan alıcaklarım konusunda sıkıntı yaşamadım , ama...

    eee ozaman nedir bu konu?

    Sizlerde iyi bilirsinizki gerek yerli gerek yabancı reklam firmaları olsun ilk önce güven vermeleri ve daha sonrada ödemelerimizi sıkıntısız göndermeleri bizim ilk hedefimizdir. Yanlız plugrush ile tanışıp 3 haftalık deneme periyodunda bir sitemden (max hit 2k) min 4 küsür maximum 7 küsür dolar kazanmam benim için reklam firmalarına bakış açım ıiyice degiştirdi.


    İlk önce nasıl daha fazla sitelerden tıklanma alırım bunu düşünme ve sonrasında referans yapmaya başladım. Ve referanslarımdan da kazandıgımı görünce şu konuyu açtım . Sonrada neden daha fazla kazanmıyayım deyip yazdıklarımı tercüme edicek bir arkadaşla siteden tanıştım ( kankutweb ) plugrush sahipleri ile görüşmeye başladım.


    Sizlerden ricam Türkce yetişkin içerikli siteleriniz için plugrush'ı kullanmanızdır.Hem kazançlarınız hemde ilerideki plugrush'ın Türkce sitelere verdigi oranları en iyi seviyelere gelmesi için yayıncıların ilk defa bir çatı altında birleşmelerini temenni etmemdir.


    Bildiginiz ve gördügünüz üzere yerli yada yabancı olsun sayım veya tık oranları ile hep başımız derttedir. neden 1k lık sitesi olan arkadaşımızla yada neden 100k lık sitesi olan bir arkadaşımız hak ettigi en iyi ücretleri almaya ki?


    Bir kaç ay oldu yerli reklam şirketlerini bırakalı ero'yu bile begenmezken plugrush sahiplerinin göstermiş oldugu ilgi ve güven dolayısı ile bu konuyu açtım.


    Hepimiz umarım en iyi kazancı plugrustan kazanırız.bol kazançlar.



    Detaylı Plugrush Anlatımı ;

    Öncelikle Extrem bir kaç satır yazmak istiyorum tekrardan

    -Tıklama oranları belkide piyasanın en iyisidir
    -Kazanç şuan için Türkce içerikli sitelerde yabancı içerikli sitelere verdigi oranlardan az olsada sayımları sayesinde çook iyi kazanç yaparsınız.
    -Sitenizi yerleştirdiginiz kodlar fazla kasmaz
    -Haflatık ödeme sistemi vardır
    -Hitinizin geldigi ülkeye göre kazanç yaparsınız
    -Piyasadaki en gerçekci sayımları yapar
    -Referans linklerinizden ömürboyu kazanırsınız
    -Alt ödeme limiti 25 dolar gibi bir rakamdır
    -Dün'ün kazancınızı bügün 12:30 sularında panelinizden görebilirsiniz
    -Panel kullanımıçok kolaydır.
    -Yayınladıgınız yada sattıgınız hitleri ister para olarak isterseniz trafik olarak geri alırsınız.
    -Üyelik oldukca basittir hemen site ekler ve kazanmaya başlarsınız.

    Ve sayamayacagımyayıncılar için kolaylıkları vardır...


    publishers/websites Add Website yapıp bir kod ile sitemizi sisteme ekliyoruz.


    publishers/adzones Create Adzone tıklayıp reklam seceneklerine bakıyoruz


    Aşagıda reklam seceneklerini görüyoruz


    Widget bildigimiz banner tarzı reklamlar tıklama bazlı.Siz sitelerinize özel boyurlarda ve görünümde bunları oluşturabilirsiniz.

    Slider Widget sayfa üstü yada sayfanın altında görüntülü reklam birimidir. Ziyaretciler isterlerse kapatabilirler Bir nevi site üstü reklam yada paylaşım barları gibidir.

    Popunder Script/URL bildigimiz popup reklamlar 24 saatte 1,2,3,4 defa görüntülenir .Size uygun olan seçimi yapabilirsiniz.

    Mobile Redirect Script/URL sitenize gelen ziyaretciyi farklı sitelere yönlendirir ve mükemmel derecede para kazanırsınız.

    Adblock Redirect Script adı üstünde reklamlarınızın herkeze görünmesini saglar daha çok para kazanırsınız.

    Ödeme Yöntemleri ;
    account/payment_options


    Bank : yanında blununan update kısmına tıklayarak gerekli bilgileri girdigimizde banka hesabına ücretler yatırılıyor.

    Paxum : update yaparak paxum'da kullandıgımız mail adresini yazmamız yeterli oluyor

    Redpass : yine update kısmından redpass mail adresimizi yazmamız yeterli oluyor.

    Paypal : Paypalı onaylatmak için ;
    Photo ID kısmına sürücü belgesi olur ögrenci belgesi olur ad soyat ve resimlik bir kimligi cepten fotosunu çekip sisteme atıyoruz.
    Diger kısımlarda ise paypal mail adresimizi yazıyoruz hepsi bu kadar.Sonrasında paypal Verified kısmı Yes ,Loads Enable ve Withdrawals Enable olunca hiçbir sorunumuz kalmadan paypala kazandıklarımızı aktarıyoruz.


    Son bir hoşuma giden özelligi ise ;


    Zaman içerisinde plugrush kullanan sitelerin reklamlarını kendi sitenizde gösterip
    size bunun karşılıgında reklam degişimi olanagı yapmasıdır.Tradestats bölümünden reklamlarını yayınladıgınız siteleri görebilir ve sizde publishers/plugs bölümünden kendi siteniz için reklam şablonu oluşturursanız reklamlarınızı diger plugrush yayıncılarının sitelerinde gösterilmesini saglıyabilirsiniz.

    Aklımda olanları yazdım can alıcı noktayı da yazayım hem ben hemde siz kurtulalım artık refimden üye olun yada refsiz üye olun kesinlikle ama kesinlikle hepimiz daha fazla kazanç sağlayalım...

    acil olmadıktan sonra lütfen konu altına sorularınızı yazın hemen cevap alıcaksınız... /özel mesaj ile herkeze hızlı bir şekilde yardım edemiyorum...
  • 08-07-2013, 17:10:01
    #2
    Üyeliği durduruldu
    popup reklamlar 1k hite tahmıne ne kadar verıyor.
  • 08-07-2013, 17:43:45
    #3
    Üyeliği durduruldu
    plugrush çok güzel kazandırıyor..deneyip gördüm 4k hitli sitede yalnız thumb reklamlardan $6 günlük kazanç vardı
  • 08-07-2013, 21:33:35
    #4
    Mahir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    popup reklamlar 1k hite tahmıne ne kadar verıyor.
    bilmeiyorum , denemedim pop ben.

    hafsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    plugrush çok güzel kazandırıyor..deneyip gördüm 4k hitli sitede yalnız thumb reklamlardan $6 günlük kazanç vardı
    harika hocam, reklam yerleşiminiz nasıl? ben ve diger arkadaşlar içinde bunu söylerseniz hep birlikte kazanalım =)
  • 08-07-2013, 21:41:06
    #5
    merhaba hocam,
    plugrush hakkında sorum var,
    ben para kazanmak değilde hit gelsin istiyorum benim gönderdiğim hite karşılık, onu nasıl ayarlayacağım, ingilizcem pek olmadığı için bulamadım.

    ilginiz için şimdiden teşekkürler..
  • 08-07-2013, 21:51:41
    #6
    snsr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhaba hocam,
    plugrush hakkında sorum var,
    ben para kazanmak değilde hit gelsin istiyorum benim gönderdiğim hite karşılık, onu nasıl ayarlayacağım, ingilizcem pek olmadığı için bulamadım.

    ilginiz için şimdiden teşekkürler..
    merhaba,


    2 türlü bu işi yapabilirsiniz

    a ) zaman içerisinde sitenizde göstermiş oldugunuz reklamlardan tradestats bölümünde krediniz olur bunları https://www.plugrush.com/publishers/plugs bölümünde siteniz/siteleriniz için hit/gösterim olarak kullanabilirsiniz

    b) zaman içerisinde yayıncı olarak kazandıklarınızı kesinleşmiş kazançınız her hafta bakiyenizde göründügünde bunlar ile siteniz için trafik alabilirsiniz.


    yada direk reklam veren olursunuz ki heralde derya.com un reklamlarını gördüm yanlış hatırlamıyorsam geçen gün sitelerde bildigim kadarı ile bu yollarla trafik yada rkelam alınır.
  • 08-07-2013, 22:08:45
    #7
    Gerçekten Çok güzel Bir Anlatım olmuş bende yerli bir şirketi kullanıyordum tavsiyenizden sonra bu siteye geçtim ne splas ne popu yerleştirmeden sadece banner reklamlar bile daha önce kullandığım şirketden daha fazla ve bu anlatım benim gibi yeni başlayanlar için çok güzel olmuş
  • 08-07-2013, 22:54:01
    #8
    MToprak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pluggush'ta referans üyeyi değiştirmek mümkün mü? Bilginiz var mı?
    paneliniz üzerinden ref degiştiremiyorsunuz yanlız?


    https://www.plugrush.com/account/profile 'den üyeliginizi kapatıp ip ve tarayıcınızn cerezlerini vs vs sildikten sonra yada başka bir tarayıcı ile üyeliginizi kapadıktan sonra yeniden üye olabilirsiniz diye biliyorum?

    ki siz yinede destek bildirimi atın yönetime yada plugrush politikalarını/kurallarını okuyunuz.


    sisteme her site kod ile onaylatılıyor siteniz banlandı vs vs... bilemiyecegim durumu.
  • 09-07-2013, 00:12:09
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Biyorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bilmeiyorum , denemedim pop ben.



    harika hocam, reklam yerleşiminiz nasıl? ben ve diger arkadaşlar içinde bunu söylerseniz hep birlikte kazanalım =)
    hocam pek bi düzenleme yapmadım açıkcası.Videoların en üstüne video şeklinde bir sıra thumb en altta aynı şekilde yaptım siteye girenler video sanıp tıklıyordu.Birde içerisinde avrupa hitide olursa biraz 3-4 k hite 5-6 dolar kazandırabiliyor