• 12-01-2018, 03:37:07
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba,
    internette araştırdım fakat hep hikayeyi açan kişilerin neye göre listelendiği ile ilgili sorular-cevaplar verilmiş. Benim merak ettiğim örneğin 200 kişiyi takip ediyorum. bunların arasında 3-4 saat önce hikaye yükleyen bazı profiller ilk sıra oluyor, yeni yükleyenler ise daha sonra veya karmaşık bir şekilde listeleniyor. Hikaye paylaşımlarının neye göre sıralandığı hakkında bilgisi olan var mı ? (Zamana göre olmadığı kesin.)
  • 12-01-2018, 03:57:59
    #2
    Üyeliği durduruldu
    +takip
  • 12-01-2018, 04:07:22
    #3
    Kız arkadaşım 23 saat önce atsa dahi ilk başta görüyorum ben, sebebinin iki profil arası etkileşim olduğunun kanaatindeyim. Ancak şu da olabilir, mesela benim telefonumdan kendi hesabına giriyor bazen, konum olarak en yakını seçebilir.
  • 12-01-2018, 04:29:03
    #4
    @phatgit;
    seninde dediğin gibi stalklanan hesapları sürekli öne alıyor. Uygulamaya daha fazla bağımlı yapmak için..
  • 12-01-2018, 04:32:43
    #5
    storiyi beklemeden geç dersen daha sonraki hikayelerde arkalara atar. ama durdurur veya geçerken süresinin bitmesini bekelrsen önden o kişinin hikayeleri çıkar.
    ama izleyenleri neye göre sıraladığı şirket sırrı.
  • 12-01-2018, 18:02:12
    #6
    mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    storiyi beklemeden geç dersen daha sonraki hikayelerde arkalara atar. ama durdurur veya geçerken süresinin bitmesini bekelrsen önden o kişinin hikayeleri çıkar.
    ama izleyenleri neye göre sıraladığı şirket sırrı.
    Bazı takip ettiğim rakip firmaların hikayelerini açıyorum. Diğer kullanıcıların ise hikayelerini açmıyorum. Profilimde ilk sıraya rakipler yerleşiyor. Senin tahmininle doğru sanırım. Kişilerin sıralanmasında ise stalk yapanlar ilk sıralara yerleşiyor. Sanırım olayı çözdük.
    Konum ile ilgilisi olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışındayım farklı konumlardan arkadaşlarım kişisel profilimde sıralanıyor. Yine en çok hikayesine baktıklarım. Özellikle etkileşim kurup, hikayesini açtıklarım öne çıkmıyor bu da ilginç. Sadece hikayesine baktıklarım yine en öne geliyor. Orada da ince bir ayrıntı var. Sanırım hikayeler ile gönderiler arasında net bir bağ yok.