• 06-07-2026, 20:31:26
    #10
    "Permission ve Features" kısmına da bir bak oradan ekleyip çıkartabiliyorsun.
  • 06-07-2026, 22:30:19
    #11
    Parfasoft Ltd. Şti.
    KahvaLti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    selamlar,

    işletme ve developer onayları alınmış bir business manager'a bağlı instagram hesabı üzerinden api ile içerikleri çekmeye çalışıyorum. meta developer üzerinden uygulamayı oluşturdum.

    görseldeki alandan "get user access token" seçmem gerekiyor(muş). ancak seçmeye çalıştığımda, "no configurations available" hatası alıyorum ve haliyle alt taraftan izinleri de ayarlayamıyorum.

    yapmak istediğim şey; instagram hesabı üzerinden görselleri api ile çekmek ve bunu risksiz bir şekilde meta'nın kendi izinleri ile yapmak. ancak bahsettiğim noktada tıkandım kaldım. bilgisi, tecrübesi olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

    teşekkürler, iyi çalışmalar.
    Api hizmeti almak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz
  • Dün, 22:50:02
    #12
    Rigobert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Permission ve Features" kısmına da bir bak oradan ekleyip çıkartabiliyorsun.
    sorunu çözdüm, yardım için çok teşekkürler.

    benzer sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl çözdüğümü de anlatayım:

    meta'nın api yapısında 25. sürümde değişiklikler olmuş. pages_read_engagement ve pages_show_list izinlerini de ekledikten sonra graph üzerinden tekrar "generate token" işlemi yaptım.

    bu token ile https://developers.facebook.com/tool...g/accesstoken/ üzerinden facebook ve instagram sayfalarının id'lerine eriştim. daha sonra tekrar graph üzerinden, /INSTAGRAM_IDSI/media?fields=id,caption,media_type,media_url,thumb nail_url,permalink,timestamp sorgusu yaptığımda, instagram'daki tüm verilere;
    /PAYLASIMIN_IDSI?fields=id,caption,media_type,media _url,thumbnail_url,permalink,timestamp sorgusuyla da tek bir paylaşımın json çıktılarına ulaşabildim. (graph tarafındaki tüm sorgularda GET kullanılıyor ve facebook.com üzerine istek gönderiliyor. bugün itibarıyla bu sorguları yaptığım api ise v25.0 sürümüdür.).

    bundan sonrası da artık muhtemelen aynı token'ı kullanarak php tarafına geçmeye kalıyor.

    Parfasoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Api hizmeti almak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz
    "ticari olmayan" kategorisindeyiz. kaldı ki bir yazılım vs. de hazırlatmak gibi bir amacım da yok. sadece hangi ekrandan neleri seçmem gerektiğini soruyorum. ücret ödeyerek yaptırmayı düşünsem, özellikle "ticari olmayan" kategorisine konu açmazdım. yine de ilginize teşekkürler.