toggtan iyidir doğru seçim tesla
Togg direkt alınmıyor hocam.
Normal prizle saatte 3kw doldurduğunu varsayalım. 1 günün sonunda %50 şarjınız kaldı. 40kw lazım size. 40/3 13 saatte %50 yaparsınız.
Vestel şarj aleti 11kw ile dolum yapıyor. Ama trifaze lazım ve yeri sabit.
https://sarjagi.com/urun/go-e-charge...abit-kullanim/
Bu tip taşınabilir 11kw şarj aletleri de var.
İnceleyeceğim hocam anlattığınız kadarı ile benim işimi görme konusunda sorunsuz olacak gibi tek aklıma takılan model 3'lerin ithal olması bu yüzden ne dezavantajları var onu araştıracağım.
Sitesine bakınca yazıyor zaten >.<
Ben düşünemedim bunu teşekkürler
Aynı paraya nissan epower al
nissan sevmiyorum birde hybrid değil mi o
Merhaba hocam,
Oncelikle evli ve cocuklu biriysen veya bunu dusunuyorsan kesinlikle tesla model 3 yerine model y almalisin. Ici gercekten inanilmaz genis ve bebek koltugu vb. durumlardan gercekten cok rahat ediyor ve keyif aliyorsun. Long range modeli seni kesinlikle uzmez.
Prizden sarj etmek cok mantikli degil garajlara veya evin onune takilebilen 7.4w ozel sarjlar var bunlardan almani tavsiye ederim ki onlarda 6-8 saat icinde full sarj dolduruyor. Hizli sarj istasyonlari su an tesla model y yi 30 dakika %80 cikartiyor buda demek oluyor ki seni uzun yolda zaman bakimindan cok fazla uzmuyor.
Yalniz veya cekirdek aile cocuklarin buyukse model 3 tercih edebilirsin ozellikle yeni cikani gercekten cok keyifli.
Model Y tercih etme sebeplerim:
Buyuk olmasi, *SUV keyfini sonuna kadar veriyor
Genis olmasi
Bagaj buyuklugu
Kampa giden biriysen buyuklugu keyifli
Ayrica ANKER batarya alirsan hem kamp gibi yerlerde arabani charge edebilirsin hemde elektirigi keyifini cikartirsin.
Umarim yardimci olmustur
Kolay gelsin
Hocam kampa gitmiyorum açıkcası uzun yoldada kullanacağımı pek sanmıyorum. Ek olarak tek kişiyim ondan büyüklük olarak çok bir sorun olmaz bana model y çirkin geldiği için 3 daha ağır basıyor evde sarj olayı biraz kafamda netleşti keşke şu evde sarj olayının pratik taşınbilir bir şeyi yolsa voltajı yükseltip hızlı sarj yapsa çünkü hep aynı noktada olmuyorum ama evde sarjla bile 12 13 saate %50 bandında doluyorsa işimi görür gibi