• 18-06-2022, 10:31:57
    #10
    Şu anda kasko fiyatları aşırı artmış durumda. Kasko yaptırmayıp sadece bunu yaptırsak bir problem yaşar mıyız acaba ?
  • 18-06-2022, 10:35:56
    #11
    akon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu anda kasko fiyatları aşırı artmış durumda. Kasko yaptırmayıp sadece bunu yaptırsak bir problem yaşar mıyız acaba ?
    Ilgili poliçe karşıya verdiğiniz hasar teminatlarini yükselmektedir. Dolayısı ile karsiya vereceğiniz hasarlar dışında teminatınız olmayacak.

    Kasko fiyatlari maalesef çok yüksek ve araç değerleri yükseldikçe artmaya da devam edecek.
  • 24-06-2022, 11:18:58
    #12
    Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar. Mesleğim gereği sürekli şirketler tarafından kampanyaları ve yenilikleri takip ediyorum (etmek zorundayım). Araç fiyatları 3x yaptı ve halen de yükselmeye devam ediyor ekonomik olarak her şey çok pahalı. Trafik sigortalarındaki 50.000 TL'lik teminat maalesef artık yetersiz kalıyor. Sigorta şirketleri sigortalı mağduriyetlerini gidermek + yeni kazanç kapısı açmak için Limitli/Limitsiz IMM sigortalarını çıkardı. Ama maalesef bir çok sigortacı arkadaş komisyon payı 5-10 lira gibi düşük rakamlar olduğu için müşterilerine sunmuyor ve müşterilerin %75nin bu üründen haberi yok. Haberi olan bilinçli sürücü kaskosu yoksa hemen yaptırıyor. Çünkü kimse trafikte aktifken başına ne geleceğini bilemez.


    Geçen ay bir kaza tutanağı tuttum 2017 model passata arkadan brodway çarpmış. Tamponda stopta kırık var ama sanayi de dikiş / macun/ lokal boya ile maks 15.000TL ye halledilir. Passat sürücüsü kaskosu olduğu için yetkili serviste aracın onarımını talep etti . Yetkili servis onarıma gitmez, değişim yapar hepimiz biliyoruz. Ortalama hasar tutarı 47.000 TL yazıldı. Brodway sürücüsünün sigortasından 47.000 TL ödendi buraya kadar her şey normal. Passat sürücüsü aracın değer kaybı için hukuki işlem başlatınca 17.000 TL değer kaybı ücreti kazandı. Şimdi Brodway sürücüsü cebinden 14.000 TL para ödemek zorunda kalacak. Sigortacısı zamanında bilgilendirmiş olsaydı bu adam 250 TL civarında bir ücret ödeyerek teminatlarını yükseltebilecekti gerçekten üzücü bir durum yazık günah.

    Forumdaki arkadaşların belki haberi yoktur diye bilgilendirmek istedim. Kaskonuz yok ise yaptırın arkadaşlar 1.000.000 TL'Lik teminat 240 TL - Limitsiz IMM 345 TL. Kafanız rahat olsun yola çıkarken. Bunu zaten sigortacınız size sunmadı veya bahsetmediyse sigortacınızı da bir sorgulayın derim. Kaza bu kimin ne zaman başına geleceği bilinmez. Çarpmasan bile sebebiyet verebilirsin. Trafige çıkmak %25 risk almak demektir.

    İlgili sigorta trafik sigortasına ek olarak yapılıyor. 1 YIL süreyle geçerlidir. Trafik sigortanız aktif olsa dahi yaptırabilirsiniz.
    Hayırlı akşamlar dilerim.

    Sigortacısı olmayan arkadaşlara da yardımcı olabilirim ; https://prnt.sc/E0lJyIMWXaUQ
    0543 129 0543 numaradan bana 7/24 ulaşabilirsiniz aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olabilirim.
    Hocam merhaba, dün ilk kez araç aldım ve sigorta yaptırmak için firmalara baktım. 3000tl çıkıyor 2011 model bir araç için, belki benim yaşım küçük diyedir. Hem sigorta konusunda hem de bu açıkladığınız yüksek teminat konusunda yardımcı olabilir misiniz? Gerekli bilgileri ileteyim size, fiyat verin
  • 24-06-2022, 11:21:04
    #13
    nicolaGrosu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam merhaba, dün ilk kez araç aldım ve sigorta yaptırmak için firmalara baktım. 3000tl çıkıyor 2011 model bir araç için, belki benim yaşım küçük diyedir. Hem sigorta konusunda hem de bu açıkladığınız yüksek teminat konusunda yardımcı olabilir misiniz? Gerekli bilgileri ileteyim size, fiyat verin
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Maalesef trafik sigorta fiyatlari 3e katladı fiyatlar yüksek.
    0543 129 0543 numaramiza whatsapp üzerinden ruhsati iletebilir misiniz yardımcı olayım