Merhaba
WhatsApp üzerinden dönüş sağlanmıştır.
VDS Sunucu Talebim Olacaktır
23
●674
- 25-03-2024, 16:03:06Aylık 195 tl
3 aylık 585 tl
Yıllık 2340 tldir
Daha detaylı bilgi için whatsapptan yazabilirsiniz
https://netlara.com - 25-03-2024, 16:08:07Merhaba @Tatoglubilisim;
Pm ile sizlere özel teklifimizi ilettik.
DDos korumamız ve EPYC işlemcimiz ile üstün performans vede Gerçek ddos koruması sizlere suanabiliriz.

- 25-03-2024, 16:24:25Merhaba, Sanal Sunucu(VDS) hizmetlerimiz ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Neden Sanal Sunucu Hizmetleri İçin NetVay Tercih Edilmeli?- Tamamen özel dizayn edilmiş ve tamamen müşterilerin rahatlığı için geliştirilmiş profesyonel sunucu kontrol paneli ile tüm işlemlerinizi panelden tek tık ile sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.
- Çift network sistemimiz sayesinde dilerseniz hiç bir firewall kuralı olmayan saf hatlı network kullanabilir veyatta tamamen ücretsiz şekilde ağır şekilde DDoS/BotNet korumalı network hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
- Gerçek anlamda paylaşımsız kaynaklarınız üzerinde oversell olmadan tüm kaynaklar doğrudan size ayrılır ve bu sayede en üst performansı garanti etmekteyiz.
- Kurumsal ve yüksek performanslı donanım garantisi.
- Tamamen özel panel ve yazılım alt yapımız sayesinde hizmetlerinizi tam anlamıyla sektörde ilk defa göreceğiniz panel alt yapıları ile kolayca yönetim imkanı.

Hızlı Şekilde Paketlerimizi R10 Üzerinden Görmeye Ne Dersin?
















Bu paketler size yeterli gelmiyorsa bizimle bağlantı kurmanız durumunda size özel paket yapılandırması yapabiliriz aynı zamanda yetersiz kalması durumunda Nested Sunucu hizmetlerimizide inceleyebilirsiniz. Özel çözüm üretmemiz ve size en uygun hizmeti bulabilmemiz adına dilediğiniz zaman bizimle bağlantı kurabilirsiniz.
- 25-03-2024, 16:27:28Merhabalar, Sayın Tatoglubilisim,
Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansıyla, (VDS / VPS) Sanal Sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz.https://www.sunucun.com.tr/kategori/premium-vds-servers
Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr

Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 25-03-2024, 16:53:24Merhaba,Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm paketlerimizde ücretsiz Layer 3 ve 4 korumamız mevcuttur.
Talebiniz dahilinde; 50GB FTP alanı tanımlayabiliriz.
Paket fiyatlarımız https://dehost.com.tr/vds-kirala ve https://dehost.com.tr/nested sayfasındadır. Bunlara ek olarak talebiniz dahilinde ücretsiz open litespeed gibi eklentileri bulunan paneller kurabiliriz.
İyi çalışmalar,
DeHost.com.tr - 25-03-2024, 17:11:50Merhaba,
Size özel mesaj (PM) yoluyla teklifimizi ilettik.
Şirketimiz adına, aramızda sizi görmekten memnuniyet duyarız.
İlgilendiğiniz konu hakkında daha fazla bilgi edinmek veya detayları görüşmek için lütfen bizlere ulaşabilirsiniz. Sizinle işbirliği yapma fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Saygılarımızla,
https://verunix.com




















