• 02-06-2023, 02:39:18
    #1
    Fast Pro Max Cloud cPanel (gofasthost) sunucum var sürekli olarak sorun yaşamaktayım önerebileceğiniz ABD LOKASYON sunucu arayış içersindeyim
    istediğim özellikleri link olarak ekliyorum
    https://prnt.sc/0AvyixtxJKy6
  • 02-06-2023, 02:41:51
    #2
    Sadece Hetzner.
  • 02-06-2023, 02:43:13
    #3
    🏆 SMM-PANEL.NET
    ovh
  • 02-06-2023, 02:49:52
    #4
    Hetzner'i öneririm
  • 02-06-2023, 03:03:55
    #5
    Cyber Security
    Merhabalar,
    Moldova Lokasyon isterseniz yardımcı olabiliriz.
    ( CDN Kullanırsanız Örnek Olarak Cloudflare Amerikadaki , Moldovadaki , Çindeki kullanıcı aynı hızda girer siteye. )

    https://hostingselling.com/offshore-web-hosting adresi üzerinden CPanel Yurtdışı Lokasyon Hosting paketlerimize göz atabilirsiniz.

    Paket Özellikleri
    En Düşük Paketimizde %100 CPU Kullanımı
    En Düşük Paketimizde 50MB/s I/O Limiti
    Sınırsız Trafik
    Sınırsız İnode Limiti
    Sınırsız E-posta Hesabı
    Sınırsız Alt Alan Adı
    Sınırsız MYSQL Veritabanı
    Sınırsız FTP Hesabı
    Ücretsiz Haftalık Yedekleme
    DMCA ve Telif Hakları Yok Sayma Politikaları ( DMCA ignore )
    Temel Layer7 ve Layer4 DDOS Koruması
    Imunify360 , CageFS , CloudLinux , Litespeed , Softaculous , Sitepad , FleetSSL
    MultiPHP Sürümlerimiz PHP 5.4-8.2
    99,9 Çalışma Süresi Garantisi
    7/24 Teknik Destek

    Teşekkürler.
  • 02-06-2023, 04:36:05
    #6
    Abd lazimsa dedipath bakicaksin millet okumadan yorum atmis😀
  • 06-12-2023, 22:21:06
    #7
    firstdijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    abd lazimsa dedipath bakicaksin millet okumadan yorum atmis😀
    site link var mi
  • 06-12-2023, 22:29:23
    #8
    hakan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sakın kullanmak gibi bir hata yapmayım.firma değil bildiğiniz *********** adamlar.sunucularda bulunan projelere kendileri virüs bulaştırarak temizlemek için para istiyorlar.sunucu depolama alanını bir şekilde doldurup hız yavaşladı diye destek istediğinizde alan satıyorlar.sizin destek telebini destek ekibi cepten mesaj atarak yardımcı olalım diye para talep ediyorlar.bildiğiniz dolandırılar.bu söylediklerimin tamamına ait konuşma kayıtları ekran resimleri bende kayıtlı.teknik ekip destek mesajlarına ortalama 4-5 günde cevap ancak veriyor.o da işine gelmezse hiç cevap yazmayabiliyorda.ayrıca akşam 8 sabah 8 arası teknik destekte sanırım firmanın güvenlikçisi ya da temizlikçisi bakıyor olmalıki sürekli olarak gerekli bölüme sorununuzu aktardık en kısa zamanda ilgilenecekler cümlesinden başka hakim olduğu konu yok.işin özeti -gofasthost.com- bir dolandırıcılık sistemidir.firma ile alakalı birileri bu yazdıklarımı yalanlarsa elimdeki belgeleri de kendilerine sunabilirim.
    önerin var mi
  • 06-12-2023, 23:27:22
    #9
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Güzelhost ile çalışmaya başladım.Teknik destek ve iletişim çok iyi.Ayrıca oluşan hatalar konusunda çok bilgililer.Tavsiye ederim.